Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Fly til Cypern

Her kan du bestille dit fly til Cypern. Vælg din rejseperiode i søgeboksen og klik ”Søg fly”, Så vælger du blandt de bedste priser på flybilletter til Cypern.

Lufthavnen på Cypern

Larnaka Lufthavn er den mest benyttede af Cyperns to lufthavne. Larnaka Lufthavn er beliggende kun 4 km fra Larnaka by og giver dig dermed en dejlig kort transporttid til og fra lufthavnen, uanset om du skal til byen eller de omkringliggende feriesteder.

Tranpost til og fra lufthavnen

Når du kommer med fly til Larnaka Lufthavn foregår transporten mellem lufthavnen og dit hotel på tre måder.

Taxi

Hvis du ønsker at køre taxi, finder du dem udenfor ankomsthallen. Men vil du være helt sikker på ikke at skulle vente i kø, kan du også vælge at bestille din taxi hjemmefra

Lejebil

Endelig kan du vælge at leje en bil, så du ikke bare kan komme til og fra lufthavnen, men også have mulighed for at komme rundt på Cypern i løbet af din ferie. Igennem os får du en rigtig god pris på en lejebil gennem vores samarbejdspartnere. Så står den klar til dig, når du lander i Larnaka.

Med fly til Cypern

Diskussionerne om Cyperns politiske situation som et ”todelt land” har været mange, men når man ser på Cypern som feriested, er det udelukkende en fordel. Her får du nemlig levn fra to af historiens kultur-magnater (Tyrkiet og Grækenland) samlet på ét sted, der desuden byder på smuk natur. Men du må ikke glemme, at Cypern også er en badeferie-destination, hvor skønne strande og et vidunderligt klima tiltrækker millioner af solhungrende turister hvert år. Og hvor der er badeferie, er der naturligvis også fest og farver og et forrygende natteliv. Gå ikke glip af en flyrejse til Cypern, køb din flybillet i dag.

Læs mere om rejser til Cypern


Rejser til Cypern
Billeje på Cypern
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/sydstaterne/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.