Billedet er fra Paphos

Fakta

 • Udendørs swimmingpool
 • Restaurant
  Restaurant
 • Bar
  Bar
 • Aircondition
  Aircondition
 • Børnepool
 • Balkon/terrasse
  Balkon/terrasse

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Daphne Hotel Apartments

Turistklasse lejligheder i hjertet af Kato Paphos, tæt på stranden
Daphane Hotel Apartments ligger i byen Kato Pafos. I bor i en lidt ukendt ferieby, som især er kendt for sine kongegrave. Hvis I ikke er til de store feriebyer er Kato Pafos perfekt til jer. I kan nyde en gåtur langs strandpromenaden, sole og slappe af ved en af byens mange lækre strande eller spise på en af de lækre tavernaer.

I kan slappe af ved hotellets udendørspool og solebade. Derudover kan I gå til den dejlige strand som ligger 200 meter fra jeres hotel. Her kan I leje solsenge og parasoller eller selv medbringe et strandhåndklæde. På vejen finder I også butikker, barer og tavernaer.

Daphne Hotel byder på 51 velindrettede lejligheder med tekøkken, egen balkon, telefon, aircondition, badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer og et tv.

Hotel faciliteter
Gratis Wi-Fi
Udendørspool
Bar
Restaurant
Solterrasse med solstole
Døgnåben reception

I bor ca. 20 minutters kørsel fra den lille turistby Coral Bay, som byder på de bedste strande i Paphos regionen.

Tip: Cypern byder på mange ting. I kan bl.a. tage på bådudflugter, dykke i det smukke vand, opleve kulturhistorien, mountainbike og vandre. Ved at leje en bil kan I opleve endnu mere af den smukke ø Cypern. 
Denne side er udskrevet d. 28. april 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/singapore/v-hotel-lavender.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.