Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Tilbud på rejser

Andre rejsemål

Sommerhuse i Danmark

FDM travel tilbyder dig et stort udvalg af ferie- og sommerhuse eller hoteller i Danmark. Bestil din ferie online eller på tlf. 70 11 60 11 i dag.

Der er et yndigt land…

Lej et sommerhus i Danmark

Ferie- og sommerhuse i Danmark

Vi har utallige ferie- og sommerhuse, uanset hvor du ønsker at holde ferie i Danmark. Er I to, skal du ud og rejse med hele familien eller dine gode venner? Skal det være ferie ved Vesterhavet med de dejlige brede sandstrande, eller de østvendte kyster med mere stille badevand, der indbyder til både afslapning og leg? Her kan du finde det hele.

Mange af sommerhusene har masser af aktiviteter eller også kan der være fri adgang til et badeland (svømmehal og sauna) i nærområdet.
Danmark kan sagtens måle sig med Europa, når det gælder en ferie fyldt med hygge og gode oplevelser. Holder du ferie i Danmark får du kvalitet og nærvær i overskuelige og trygge omgivelser. Her finder du samtidig den perfekte ramme om gode familieoplevelser og intime hyggestunder med vennerne. FDM travel er ekspert på ferie i alle egne af Danmark. Både som kør-selv-ferie og med fly. Uanset om du ønsker et kroophold, et hotelophold eller et sommerhus, så kan du bestille din ferie her.
Hotelophold i Danmark

Hotelophold i Danmark

Er du ikke til lange gåture ved Vesterhavet eller til en weekend på golfbanen, så er byferie måske mere noget for dig, når du skal planlægge din næste ferie i Danmark? Start dagen med et dejligt morgenbord og begiv dig så ud på oplevelser i din danske favoritby. Vælg "hotel" i søgeboksen, skriv dit rejsemål i søgeboksen og klik "søg ferie" og vælg hotel fra listen.
Du er også altid velkommen til at ringe 70 11 60 11 til vore rejsespecialister, der kan hjælpe dig med at bestille din ferie med et hotelophold i Danmark.
Wonderful Copenhagen er altid en ferie værd

Wonderful Copenhagen er altid en ferie værd

København er mere dynamisk og sprudlende end nogen sinde før. Og byen er derfor det perfekte valg, når du ønsker en forlænget weekend eller en længere storbyferie. Hos FDM travel kan du i dag bestille fly og et godt, centralt hotel, så du bare skal koncentrere dig om udforske vores charmerende hovedstad.
Læs mere om ferie i København med fly og hotel
Ferie i Jylland

Ferie i Jylland

Jylland er et dejligt sted at holde ferie. Når du rejser til Jylland kan du tumle dig i bølgerne ved Vesterhavet ved Blåvand eller søge læ i klitterne i Thy. Du kan også opleve Vadehavet på nærmeste hold i Sønderjylland og på Rømø. Østjylland byder på frodige skove, bølgende kornmarker og hyggelige havne. Der er aldrig langt til nærmeste købstad, hvor du kan nyde cafelivet og shoppe sjove souvenirs. Sommer- og feriehusene er spredt over hele Jylland, og der er sikkert også et, der passer til dig. 
Læs mere om ferie i Jylland
Ferie på Bornholm

Ferie på Bornholm

Bornholm er en dejlig overskuelig ø, der er rig på godt vejr og gode oplevelser for dig, der elsker en ferie med smuk natur med strand, klitter, skov og klipper. Når du rejser til Bornholm skal du fx opleve borgruinen Hammershus og de bornholmske rundkirker. Husk også de charmerende småbyer som Gudhjem, Svaneke og Nexø samt en udflugt til Christiansø. Bornholm er også et mekka for dig, der elsker cykelferie eller slet og ret ønsker en daseferie på stranden. Vi tilbyder sommer- og feriehuse på Bornholm, der er idelle til dig, din familie eller venner.
Læs mere om ferie på Bornholm
Ferie på Fyn

Ferie på Fyn

Fyn er en dejlig ferieø. Tag cyklen med, når du lejer sommerhus på Fyn, og oplev det smukke landskab på nærmeste hold. De idylliske landsbyer dukker frem mellem de bløde bakker, når du kører en tur. Og der er aldrig langt til et slot eller en herregård men en smuk have, som du kan gå en tur i. Det sydfynske øhav byder på et utal af både beboede og ubeboede øer, og der sejler små færger mellem de fleste af dem.
Læs mere om ferie på Fyn
Ferie på Sjælland

Ferie på Sjælland

Vælger du at holde ferie i et sommerhus på Sjælland, har du masser af muligheder at vælge imellem. Du kan besøge nogle af Danmarks flotteste slotte i Nordsjælland. Vestsjælland byder på fantastiske udsigter over Kattegat og Kysten ud til Kattegat byder på de fineste hvide sandstrande Nordsjælland lokker de lækre badebyer, fx Liseleje og Hornbæk med liv og glade dage. På Sydsjælland kan du opleve enestående natur, hyggelige havnemiljøer og dejlige landsbyer.
Læs mere om ferie på Sjælland

Læs mere om ferie i Danmark


Miniferie i Danmark
Krydstogt i Danmark
Denne side er udskrevet d. 8. december 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.