Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Andre rejsemål i Danmark

Ferie på Bornholm

Bornholm er en pragtfuld solskinsø, der er perfekt til både afslapning og aktiv ferie. Afstandene er korte, så du kan nå at se det meste på en uges ferie. Er du i bil kan du fx køre rundt til de mange specielle rundkirker, som Bornholm er så kendt for. Du kan køre til de idylliske småbyer som Gudhjem, Svaneke og Nexø og nyde en frokost med røget sild.
Tag på cykelferie på Bornholm

Aktiv på Bornholm

Det er let at være aktiv, når du holder ferie på Bornholm. På grund af de korte afstande er det oplagt at cykle rundt, fx på de nedlagte jernbanestier. Og med mere end 230 km cykelveje er det nemt at komme rundt til seværdighederne. Vil du hellere vandre en tur, kan du prøve kræfter med de gamle redningsstier. Prøv fx turen rundt om Hammerknuden eller følg Døndaleåen til det 25 meter høje vandfald, der Danmarks højeste. Er du til klatring, er et besøg ved Helligdomsklipperne måske sagen. Helligdomsklipperne kan du også opleve på en sejltur fra Gudhjem, hvor du har meget bedre mulighed for at se klipperne.

 

Smag dig frem

På din ferie på Bornholm kan du også smage dig frem. Bornholm har meget mere at byde på gastronomisk end røget sild og sol over Gudhjem. Kig fx forbi en af de mange gårdbutikker, hvor du kan købe friske råvarer til aftensmaden. Mejeriet i Klemensker producerer frisk mælk, smør og ost. Trænger du til en lille pause, kan du holde ind ved Svaneke Bryghus og smage en af deres lækre øl eller du kan få en fantastisk is lavet på frisk jerseymælk og nordiske bær og frugter på Svaneke Torv.
Hammern fyr på Bornholm

Strande, klitter, skov og klipper

Oplev også den afvekslende natur med alt fra dejlige strande, klitter, skov og dramatiske klipper. Den store borgruin Hammershus, bør du bestemt også bruge nogle timer på. På sydsiden lokker Dueodde med det fineste hvide sand. Og Paradisbakkerne er et stykke helt unik dansk natur med gode vandreruter, hvor du fx kan se Rokkestenen. Vi tilbyder hyggelige sommer- og feriehuse over alt på Bornholm, der er ideelle til dig, din familie eller vennerne.

 

Oplevelser på Bornholm

  • Christiansø - endagsudflugt til fæstningerne Christiansø og Frederiksø, Danmarks østligste punkt.
  • NaturBornholm - Bornholms tilblivelse og udvikling frem til i dag.
  • Bornholms Rovfugleshow - flotte opvisninger med fascinerende rovfugle
  • Bornholms sommerfuglepark - mere end 1.000 farvestrålende sommerfugle i et tropisk opvarmet glashus.
  • Joboland - den hyggelige og familievenlige forlystelsespark Joboland-Brændesgårdshaven.

Leder du efter mere om rejser til Bornholm?

Sommerhus på Bornholm - søg blandt mange gode sommerhuse til ferien på Bornholm.
Bornholm rejsetips - læs andre rejsendes tips og anbefalinger til solskinsøen.
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyskland/berlin/vi-elsker-berlin-storbyferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.