Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Bornholm

 • Bornholm - der er jo ikke nogen overskrift som kan beskrive selve oplevelsen

  (Bedømt af 4 personer)
  11.05.12: Herman Madsen
  Når man snakker rejsetips ja så må Bornholm da være et meget oplagt rejsemål
  Få Solskinsøen ja den har jo så mange fristende attraktioner at byde på og der må man vel sige at den mest berømte er nok middelalderborgen Hammershus men der er jo også den mere velsmagende attraktion som er den bornholmske egnsret Sol over Gudhjem og som skal smages når man besøger klippeøen
  Så 8 dage på Bornholm er noget man kan leve på meget længe efter ens sommerferie
  Se hele rejsetippet
 • Gudhjem på Bornholm - Væk fra hverdagen

  (Bedømt af 3 personer)
  09.02.12: Annie Hansen
  Min mand og jeg boede på et lille hotel, fik egen lille lejlighed med udsigt over vandet.

  Vi boede tæt på Brugsen, men alligevel fredeligt i flot natur.
  Se hele rejsetippet
 • Bornholm - Sommetider er de små oplevelser de største

  (Bedømt af 36 personer)
  21.11.11: Ole Gertsen
  Igennem mange år har vi rejst ”Verden tynd”. Først i Middelhavsområdet og siden er vi gået over til de oversøiske rejsemål samt Kør-Selv-Ferier. Hver ting har sin charme; men et sted på kloden har vi beklageligvis forsømt: Bornholm.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Bornholm

Rejsetips af samme forfatter

Andre oplevelser på Bornholm
FDM travel Presale coordinator
Mette Tjæreborg

Andre oplevelser på Bornholm

Bornholm er jo en dejlig ferieø som har en masse spændende ting man bare skal se, så som Hammershus, Helligdomsklipperne og Jons kapel, listen er lang og spændend.
Men heldigvis er Bornholm ikke stor og er du i bil er det let at komme rundt, uanset hvor på øen du er tager det max en ½ time at komme til et andet sted, sådan cirka da..
Så jeg har et par froslag til nogle andre seværdigheder som er et besøg og nogen gange en omvej værd.
BornholmerBørsten
BornholmerBørsten

Besøg Hallegård Gårdbutik, Aspevej i Østermarie. Det er primært en slagter som har lidt vine og delikatesser ved siden af. Her skal du købe et stykke ekspeditions-bacon, det er bacon som er røget af slagteren selv og som han leverer til Sirius patruljen, derfor hedder det ekspeditions bacon. Det er røget meget hårdt og er stort set uden vand, ellers kan det ikke bruges i Grønland, snar vil du sikkert også kunne købe hjemme tørret spegeskinke, slagtermesteren har gang i et projekt med at tørre skinker i en gammel bunkers.
På vejen til eller fra slagteren skal du tage forbi BornholmerBørsten, butikken finder du på Ibskervej, her kan du købe alt inden for hjemmelavede børster, lige fra almindelige fejekoste til inden- eller udendørsbrug, Heksekoste til de fineste støvkoste, små svampe børste til de blødeste klæde børste eller babybørste. Mangler du en børste eller kost er jeg sikker på du kan finde det her. Desuden bugner butikken af hjemmelavede nisser og sjove trolde.
Hønseskidningsbane i Svaneke
Hønseskidningsbane i Svaneke

Lørdag skal du tage til marked i Svaneke, her sælges alt fra grøntsager, urter og stauder til haven til hjemmestik, vævede sjaler og andet kunsthåndværk af forskellig karakter. På torvet i Svaneke skal du besøge Svaneke Købmandshandel som er en fin lille butik i gammel stil.
Er du heldig er der Hønse-skidning i gaden over for Pernille Bülows glaspusteri, det går ud på du spiller på hvilket nummer du tror hønen vil skide på, rammer den dit nummer har du vundet, simpelt og enkelt spil til en lørdag formiddag.
Her skal du også smagen en Super Åge, fra den lille pølsebod på torvet, de har kun Super Åger med brød, det er en dejlig pølse med god smag og meget kød i.


Super Åge boden på torvet i Svaneke
Super Åge boden på torvet i Svaneke

Bornholm er jo kendt for sine røgede sild som du kan få i en hver by på det lokale silderøgeri, jeg kan anbefale røgeriet i Aarsdale, der er ikke den stor buffet, men du får friskrøgede sild, frisk steget deller og andet godt, serveret med snaps og øl hvis det er det du har lyst til.

Håber mit rejsetip har givet dig inspiration til at se nogle andre steder eller ting på Bornholm.
Rigtig god tur.
Andre oplevelser på Bornholm

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Mette Tjæreborgs profilside

Læs mere om ferie på Bornholm

Sommerhuse på Bornholm
Ferie på Bornholm
Denne side er udskrevet d. 16. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/sydafrika/taet-paa-den-flyvende-hollaender-sydafrika.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.