Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Danmark

 • Vi fløj i luftballon lige ind i solnedgangen

  (Bedømt af 1 person)
  04.12.13: Karen Reeslev
  Alle burde tage en tur med en luftballon, det er en fantastisk oplevelse. Først venter man længe på at vejret skal være klart og roligt, men endelig oprandt den store dag, vi mødtes på en mark mellem Ringsted og Osted, her skulle vi selv hjælpe med forberedelserne,
  Se hele rejsetippet
 • Kro ophold,og badeferie. Lige ned til vesterhavet

  (Bedømt af 7 personer)
  21.08.13: Albert Deleùran
  Vi var to par + 1 hund af sted på bil ferie til Jylland, turen gik til Nymindegab kro lige ned til Vesterhavet, som vi badede i 2 gange hver dag om aftenen,blev der serveret 2 retter mad feks foret og hovedret el en hovedret og dessert.
  Se hele rejsetippet
 • Nordjyllands Østkyst - ved havet er der så skønt

  (Bedømt af 5 personer)
  20.08.13: Jens Jensn
  Jeg vil foreslå en dejlig forlænget weekend i Frederikshavn. Tjek ind om formiddagen på byens dejlige Danhostel og gå til turistbureauet og lån en cykel.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Danmark

På landet
Rejsetips indsendt af:
Jørgen Andersen
Odense Nv
20. jan. 2009

Danmark er et dejlig land at rejse i...

Ude i den store verden har de noget vi ikke har, men det vi har, har de ikke andre steder og har folk set dette?
Klitter
Klitter

Dejlige Danmark

Som jeg skrev i indledningen, handler ture om ferien i Marsken og Vestjylland, med den storslået natur, som kan ses i det store område med ro og fred.

Vi gik langs stranden ved Vesterhavet og nogle andre turister kiggede ud i vandet, og der så vi et lille hoved af en sæl , men det pudsige var at sælen vendte om og med jævne mellemrun kiggede på os ude fra vandet selv om vi gik på standen, fulgte den os et langt stykke, det havde vi aldrig set før .
solnedgang
solnedgang

Ved Marsken var det den storslået natur og det store sluseværk ved bl.a Videåen som skulle beskytte landet mod oversvømmelse i det åbne land , her kan man rigtig mærke det næste altid blæser ved det vestlige del af Jylland.

Ved et besøg i Møgeltønder med de gamle huse der er som et museum , men alle husene er beboet , kan man føle sig tilbage i gamle dage , når man ser disse huse , som er meget velbevaret og ikke mindst Kirken med dets skønne malerier på væge og loft , der falder en ro over ens sjæl nær man komme ind og ser den hyggelige kirke.

Der er jo ikke langt til Emil Nolde's museum i det gamle Danmark syd for grænse , der er mange dejlige billeder af maleren Emil Nolde og hans skøne have med alle hans dejlige blomster.

Tilbage er Rømø som er meget afvekslende med natu fra det flade land til de store klitter og når man står på en af disse klitter og ser den storslået natur omkring samt ser i et dannebrog med de klare røde dug med det hvide kors på, så er det Danmark når det er bedst.
høj himmel
høj himmel

Her kan vi også se se en dejlig solnedgang over havets samt se noget der kunne ligne en sort sol , da vi mødte en stor flok gæs.

Vi kan kun anbefale at besøge vort eget land.

Seværdigheder
Naturoplevelser
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om ferie i Danmark

Sommerhuse i Danmark
Ferie i Danmark
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/forfatter/n.-enselmann-koebenhavn.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.