Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Andre rejsemål i Danmark

Sommerhuse på Fyn

Fyn er Danmarks næststørste ø. Landskabet er præget af bløde bakker med fantastiske udsigter, og små hyggelige landsbyer som taget ud af et eventyr. De er ikke uden grund at de fynske landskaber inspirerede mange malere. Mellem bakkerne dukker små hyggelige landsbyer op og de gammel købstæder som fx Kerteminde og Nyborg er altid et besøg værd. Svendborg og Fåborg er præget af deres fortid som søfartsbyer med gode havnemiljøer. Mange steder finder du fine små strande og strandenge til badning.

Fyn er fin

Fyn med smag

Typisk landskab på Fyn
Den fede muldjord er årsagen til at man på Fyn kan dyrke et væld af grøntsager og frugt, som fx æbler, kirsebær, tomater, agurker og asparges. Du kan købe de friske råvarer enten fra små boder langs landevejen eller fra rigtige gårdbutikker med et større sortiment. En ægte fynsk specialitet er æggekage, som du kan skylle ned med en øl fra en af de mange mikrobryggerier. Hvis æggekage ikke lige er dig, er der også flere gourmetrestauranter på Fyn – mange er inspireret af de gode fynske råvarer.
 

Aktiv på Fyn

De bløde bakker på Fyn gør øen til et oplagt sted til en cykelferie. Hold ferie i et sommerhus og udforsk nærområdet på cykel. På den måde får du får du en meget bedre fornemmelse af naturen og landskabet end hvis du kører i bil. Hvis du følger en af de mange cykelruter, bliver du ført gennem de smukkeste områder på Fyn, og mange steder kan du leje cykler, så du ikke selv skal slæbe den med.

Søger du stilheden på havet, kan du komme på guidede ture i kajak. En kajaktur er en rigtig god måde at opleve kysttrækningerne og dyrelivet på. Du kan komme på dagsudflugter med gamle træbåde rundet til de mange småøer i det sydfynske øhav.
Egeskov Slot på Fyn

Det Sydfynske øhav

Det sydfynske øhav er meget populært blandt lystsejlere, fordi de mange øer giver både udfordringer og flotte naturoplevelser. Men i bil eller på cykel kan du også nyde godt af de mange idylliske øer med små landsbyer og hyggelige havnemiljøer. Du kan komme med rundt til de beboede øer med færge. Tåsinge kommer til du via bro over Svendborg Sund, hvor du kan besøge byerne Vindeby og Troense eller Valdemar Slot. Fra Tåsinge kan du komme videre til Langeland.

 

Attraktioner på Fyn

  • Fjord & Bælt - livet under havoverfladen i de danske farvande, Kerteminde
  • Den Fynske Landsby - frilandsmuseum om livet på landet i 1800-tallet.
  • Naturama - moderne naturhistorie for børn og voksne, Svendborg.
  • H. C. Andersens Hus - få et spændende indblik i digterens liv, Odense.
  • Gorilla Park - slip din indre gorilla løs i Fyns klatrepark, Svenborg.
  • Egeskov Slot - labyrinter, eventyrlige haver og veteranmuseum.
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/billejeliste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.