Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Danmark

 • Vi fløj i luftballon lige ind i solnedgangen

  (Bedømt af 1 person)
  04.12.13: Karen Reeslev
  Alle burde tage en tur med en luftballon, det er en fantastisk oplevelse. Først venter man længe på at vejret skal være klart og roligt, men endelig oprandt den store dag, vi mødtes på en mark mellem Ringsted og Osted, her skulle vi selv hjælpe med forberedelserne,
  Se hele rejsetippet
 • Kro ophold,og badeferie. Lige ned til vesterhavet

  (Bedømt af 7 personer)
  21.08.13: Albert Deleùran
  Vi var to par + 1 hund af sted på bil ferie til Jylland, turen gik til Nymindegab kro lige ned til Vesterhavet, som vi badede i 2 gange hver dag om aftenen,blev der serveret 2 retter mad feks foret og hovedret el en hovedret og dessert.
  Se hele rejsetippet
 • Nordjyllands Østkyst - ved havet er der så skønt

  (Bedømt af 5 personer)
  20.08.13: Jens Jensn
  Jeg vil foreslå en dejlig forlænget weekend i Frederikshavn. Tjek ind om formiddagen på byens dejlige Danhostel og gå til turistbureauet og lån en cykel.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Danmark

Rejsetips indsendt af:
Dorthe Beck
Horsens
1. juli 2010

Inden for landets grænser

Sol, strand og vand.

Ferien starter 2 dage før vi kører, med at vaske og pakke, men så er vi også klar til årets højdepunkt.

Jeg har aldrig prøvet at flyve eller køre længere syd på end til grænsen, alligevel, sender jeg et tip ind til jer.

Vi er 2 voksne og vores datter på nu 9 år, som hver år i uge 30 pakker bilen og sætter kurs mod solens land, nemlig Blokhus.
Der har vi fundet et lille fristed, et ældre sommerhus, men uden bad, dvs. der er en udendørs bruser, hvor man kan sætte haveslangen til, men det virker :O)

Vores dage i sommerhuset "TUT" går med gå ture ved vandet, bade, og højdepunktet (mener vores datter) er når fiskeren kommer ned på stranden og sælger fisk, så køber vi ind som om vi har en hel hær på kost, for det smager bare så godt.

Om aftenen tager vi så hjem og griller fiskene, koger de nye kartofler, som er købt hos en bondemand, laver en dejlig salat, spiser griner og slapper af med en god bog, et spil eller hvad vi nu finder på.
Så går vi ned til stranden og nyder den flotteste solnedgang, man kan tænke sig, mens solen går ned over Vesterhavet, samler vores datter Emma skaller på stranden.

Når så solen er sunket under "dynen", går vi forbi ishuset, køber en is og går stille hjem til TUT, endnu en vidunderlig dansk sommerdag er slut.
Mit TIP er: Prøv at holde en ferie i dejlige Danmark, f.eks. ved Vesterhavet og nyd solen, stranden, vandet og vinden. Jeg er sikker på at i vil elske det ;o)

Hilsen

Dorthe Beck
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om ferie i Danmark

Sommerhuse i Danmark
Ferie i Danmark
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/kina/beijing/wangfujing-beijing-night-market.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.