Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Andre rejsemål

Sommerhuse i Jylland

Her kan du bestille dit sommerhus til ferien i Jylland. Foretrækker du de brede strande ved Vesterhavet eller de mere børnevenlige strande i Østjylland - valget er dit. Udfyld søgeboksen og vælg blandt ledige ferieboliger.

Hav, hav og hav...

Vadehavet ved Rømø

Vestjylland

Hvis du er til naturoplevelser er du kommet til det rigtige sted, hvis du rejser til Vestjylland. Her kan du blive blæst igennem på de lange og brede strande ved Vesterhavet eller søge læ i de store klitplantager, og du kan være heldig at se oddere i Skjern Å. Ved Hvide Sande er der gode betingelser for wind- og kitesurfing, mens Ringkøbing Fjord er god, hvis du er nybegynder inden for vandsport. De mange søer og åer giver dig optimale forhold, hvis du er bidt af en gal lystfisker.

 

Rømø og Fanø

Rømø er den største af øerne i Vadehavet, og det er her du finder nogle af Danmarks bredeste strande. På stranden kan du surfe, cykle eller flyve med drage - du kan naturligvis også bare dase. Fanø ud for Esbjerg er en gammel søfartsø, og det har sat sit præg på den særlige byggestil i fx Nordby. Hvis du leder efter en speciel naturoplevelse, kan du tage på safari i Vadehavet og Tøndermarsken, hvor du kan se Sort Sol eller smage friske østers, som du samler direkte fra muslingebankerne.
Rubjergknude - Jylland

Nordjylland

I Nordjylland er der masser af sjove naturoplevelser for hele familien. Du kan stå med et ben i hver sit hav på Grenen, Danmarks nordligste punkt. Lidt syd for Skagen ligger den tilsandede kirke. Og Råbjerg Mile er Danmarks største vandreklit, der støt bevæger sig fra vest mod øst. I Thy kan du besøge Nationalpark Thy med de helt unikke klitheder. Holder du ferie ved Limfjorden står den på badning og børnevenlige strande. De mange små færger kan fragte dig på kryds og tværs af Limfjorden eller ud til de små øer.

 

Østjylland

Den østlige del af Jylland er fuldstændig forskellig fra det flade marskland og klitplantagerne i vest. På kysten ud til Lillebælt veksler naturen konstant mellem små fjorde, skove og dybe dale. Holder du ferie på Als i Sønderjylland, kan du glæde dig til fine badestrande med lavt vand. Fra Jernhatten i Mols Bjerge på Djursland får du den flotteste udsigt over Kattegat. Er du blevet træt af alle de naturoplevelser, kan du tage et smut til en af de mange fine byer, fx Sønderborg med Sønderborg Slot, Haderslev med den gamle bymidte og Domkirken og ikke mindst Århus, hvor der er rig mulighed for at shoppe.
Fregatten Jylland - verdens længste træskib

Attraktioner i Jylland

  • Danfoss Universe - Naturvidenskabelig oplevelsespark i Sønderjylland
  • Ribe Vikingecenter - kom tæt på vikingerne
  • Nordsøen Oceanarium - Nordeuropas største akvarium i Hirtshals
  • Randers Regnskov - tropisk zoologisk have med 3600 kvm regnskov midt i Randers
  • Fregatten Jylland - verdens længste træskib

Læs mere om rejser til Jylland


Krydstogt til Jylland
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/portugal/lissabon/lissabon-er-du-traet-af-turistmad.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.