Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Aarhus

Aarhus har sin helt egen charme og sine egne vartegn. På trods af en forholdsvis moderne bymidte, er Aarhus den ældste by i Skandinavien, og den er nævnt i de islandske sagaer. Man har fundet glasperler og fragmenter af runesten, som kan dateres tilbage til århundreder før byens officielle grundlæggelse i 770. Domkirken er fra det 12. århundrede og er en af de største i Skandinavien. Dens enorme kobberspir hæver sig 96 m over byen, hvilket gør det til det næsthøjeste klokketårn i Nordeuropa."

Største seværdigheder

Den Gamle By

Det verdensberømte frilandsmuseum Den Gamle By i Aarhus fra 1914 har 75 originale historiske strukturer fra hele Danmark. De fleste af bygningerne stammer fra det 15.-18. århundrede. Bygningerne er blevet bragt til museet sten for sten og samlet igen i deres oprindelige struktur. Nyd duften i det gamle bageri og lad jer hensætte til et Danmark for længe siden.

Aarhus Domkirke

Byggeriet af Aarhus Domkirke blev påbegyndt i år 1190 og blev færdiggjort i det 16. århundrede. Aarhus Domkirke er Danmark længste og højeste domkirke.

ARos Aarhus Kunstmuseum

Kunstmuseet ARos i Aarhus er det førende kunstmuseum i Aarhus. Her er der kunst for enhver smag, og ud over den permanente udstilling på mere end 9.000 værker byder museet årligt på særudstillinger i verdensklasse.

Havn

Krydstogterne lægger til i Aarhus Havn. Det er en industrihavn, og derfor skal gæsterne som regel med shuttlebus ind til byens centrum. Det er en kort køretur på nogle minutter. Fra stoppestedet er der kun en kort spadseretur til den gamle bydel og de største seværdigheder.
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/portugal/azorerne/aktiviteter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.