Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Jylland

Læs mere om rejser til Jylland

Rejsetips indsendt af:
inge
herfølge
27. okt. 2009

Billig campingferie i Jylland med betalt lommepenge

Vores rundtur i jylland som kræmmere, hvor der var masser af oplevelser både for voksne og børn.

Sommerferie i Jylland i juli 2009

Vi kørte herfra torsdag til Sønderborg hvor vi var til tirsdag morgen. vi stillede op og markedet åbnede fredag. her var der optog ringridning og et legeland for børn der var gratis med en masser aktiviter, penge der kom ind for det vi splgte betalte pladsen og mad.

Videre til Århus med en enkelet overnatning. Så til Skive fra torsdag til mandag morgen. Stort område børnene kunne boltre sig på og man kunne gå tur langs vandet, også her blev paldsen og mad betalt.
 
Så til Virksund med to overnatinger på campingpaldsen. Makedet lå ved havnen så der blev fisket kraber gået ture ved stranden og der var værksteder hvor børnene kunne lave noget eks. med filt.

Så tog vi til Vorebasse camping hvor der var en kæmpe familiefest for de rejsende altså tivlifolk. Der var gratis svømmehal og spillested og pc til børn tilknyttet campingpladsen. På vej dertil var i aqau et sted med fisk og kæmpe legeplads og på el musset i tange. Alt dette betalte de ting vi solgte, så gratis ferie med masser oplevelser med mange børn og voksen. Noget for en hver smag. og kanonhyggeligt at møde mange mennesker med hver sin forskellighed. Sundt for børn og voksne.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Jylland

Sommerhuse i Jylland
Ferie i Jylland
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/barcelona/gin-bar-i-barcelona.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.