Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Jylland

 • Kro ophold,og badeferie. Lige ned til vesterhavet

  (Bedømt af 7 personer)
  21.08.13: Albert Deleùran
  Vi var to par + 1 hund af sted på bil ferie til Jylland, turen gik til Nymindegab kro lige ned til Vesterhavet, som vi badede i 2 gange hver dag om aftenen,blev der serveret 2 retter mad feks foret og hovedret el en hovedret og dessert.
  Se hele rejsetippet
 • På jysk safari i Givskud Zoo

  (Bedømt af 31 personer)
  Ingen hegn, ingen mure, kun en stille drivende flod løber mellem os og gorillaerne. Gorillaer har vandskræk og kan ikke svømme.
  Sådan kan vi næsten stå ansigt til ansigt med Samson på et par hundrede kilo.
  Se hele rejsetippet
 • Filsø i Vestjylland - Eventyrets land

  (Bedømt af 12 personer)
  25.10.12: Gitte Christensen
  En rejse til den nyligt gendannede Filsø, i Varde kommune, må ingen snyde sig selv for. Om du skal rejse langt eller kort for at nå målet, har ingen betydning, stedet er en oplevelse for hjertet og for sjælen - ja for alle dine sanser! Der går tog til Henne station og herfra kan man spadsere..
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Jylland

Rejsetips af samme forfatter

 • Nationalpark Schleswig-Holsteinisches Wattenmeer

  (Bedømt af 3 personer)
  06.11.12: Jens Jensn
  En tur til det Nordtyske vadehav er en lise for sjælen. Der er meget smukt derovre. Jeg synes, man skal bo i området omkring Dagebüll, hvorfra man kan sejle til Silds søsterøer Amrum og Föhr.
  Se hele rejsetippet
 • Düsseldorf og Køln - Kunst og kultur i Ruhr området

  (Bedømt af 1 person)
  13.09.12: Jens Jensn
  Jeg synes at en tur på en 5-6 dage til de tyske metropoler Düsseldorf og Køln er en virkelige go' ide. I Düsseldorf kan man virkelige fordybe sig i moderne kunst og arkitektur.
  Se hele rejsetippet
 • Super kunstmuseer og enestående
  arkitektur i Düsseldorf

  (Bedømt af 5 personer)
  27.04.11: Jens Jensn
  Düsseldorf er virkelig fremragende hvis man elsker moderne kunst. De tre museer K20, K21 og Kunstpalast er simpelthen et must. Derudover har byen en særdeles spændende arkitektur og ikke mindst på Mediahafen ved Rhinens bredder - her finder man spektakulærere bygning som Den Nye Byport (Düsseldorfer Stadttor) og Frank Gehrys Neuer Zollhoff.
  Se hele rejsetippet
Nordjyllands Østkyst - ved havet er der så skønt
Rejsetips indsendt af:
Jens Jensn
Nørresundby
20. aug. 2013

Nordjyllands Østkyst - ved havet er der så skønt

Jeg vil foreslå en dejlig forlænget weekend i Frederikshavn. Tjek ind om formiddagen på byens dejlige Danhostel og gå til turistbureauet og lån en cykel.
Ta' s¨en cykeltur langs kystvejen til Sæby (ca. 12 kilometer) og nyd den smukke middelalderby men den store landsbykirke. Spis en frokost på en af havnens fine spisesteder. Ta' kystvejen tilbage til Frederikshavn og tjek byens restauranter for en hyggelig aftenstund. Ved siden af Danhostel ligger en rigtig velassorteret vinhandel også med fine specialøller. Ta' evt en enkel eller to med på rummet. Dagen efter bør I ta' en sejltur til den afsidsliggende ø Hirsholmene. Det er en fint minisamfund, vistnok landets mindste?, og her ka' i indsnuse atmosfæren, historien og ikke mindst det herlige fugleliv. Man sejler fra Frederikshavn og er på øen i ungefähr 4 timer. Sejlturen tager omkring 45 minutter og det gynger lidt. Husk at medbringe lidt mad og drikke til frokost, da der ingen servering er på Hirsholmene. Tilbage i Frederikshavn om eftermiddagen ka' man nyde området omkring Bangsbo med fine naturområder samt botanisk have. Nyd igen aftenen i byen med lidt aftensmad på en restaurant. I nærheden af Danhostel ligger både mulighed for dansk, kinesiske, thai mad. Efter morgenmad på sidste dag kan man lige ta' en bette tur til kysten nord for Frederikshavn evt. helt til Strandby og nyde Kattegat i fulde drag. Go' Tur
Hirsholmene
Hirsholmene

Hirsholmene - Fisk til tørre
Hirsholmene - Fisk til tørre

Sæby
Sæby

Langs kystvejen
Langs kystvejen

Aktiviteter
Naturoplevelser
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Jylland

Sommerhuse i Jylland
Ferie i Jylland
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/frankrig/alsace/alsace-vandretur-mellem-vinstokke-.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.