Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om København

 • Gratis fordelskort til Københavns Lufthavn

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 7 personer)
  Rejser du fra Københavns Lufthavn, så husk at tilmelde dig CPH Advantage inden afrejse. Dette fordelskort fra Københavns Lufthavn inkluderer en række rabatordninger og mulighed for at optjene point.
  Se hele rejsetippet
 • Overnatning inden afrejsen fra Kastrup

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 5 personer)
  08.01.13: Bente Grønvig
  Jeg har nu et par gange boet på Hilton Copenhagen Airport Hotel i Kastrup dagen før min afrejse ud i verden og det er en rigtig dejlig måde at starte ferien på.
  Se hele rejsetippet
 • Julemarked i København!

  (Bedømt af 2 personer)
  22.09.11: Lisette Krogh
  Mange år i træk har jeg været til julemarked i Tivoli i København, og det har endnu ikke skuffet. Jeg husker stadig de første gange jeg var der som barn, jeg var dybt fascineret af alle de flotte lys og alle de nisser der var i udstillingen.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til København

Rejsetips af samme forfatter

Rejsetips indsendt af:
Erling Pedersen
Stenløse
28. sept. 2010

En lørdag i København

Vores hovedstad er en spændende by. Tag udgangspunkt i de markeder der er en lørdag i København, og planlæg der ud fra.

En rundtur til nogle af Københavns markeder.

Tag til København en lørdag.
1. marked ved Assistent Kirkegård. Vi kørte i bil ind til Nørre Alle og parkerede der. Gik til Assistens Kirkegård, hvor der er et udmærket marked. Det giver minder om Brick Lane markedet i London.

2. marked bag Frederiksberg rådhus. Herfra gik vi til markedet bag Frederiksberg rådhus. Frederiksberg storcenter har udmærkede toiletforhold.

3. marked på Israels Plads. Fra Frederiksberg til Israels Plads. En god gåtur gennem København. Illums stormagasin på Købmagergade har gode toiletforhold.

4. marked Gammel Strand Da vi var færdige på Israels Plads, gik vi til Gammel Strand marked, ved Folketinget.

5. Frokost og det 5. marked. Fra Gammel Strand til Latinerkvarteret for at købe frokost i Skt. Peders Stræde. Indtog maden ved Universitetet, hvor der også var et lille marked, på pladsen foran Universitetet.

6. Marked på Kongens Ny torv. Efter endt frokost gik vi til Kongens Ny torv. Hvor der var både et loppe/antik marked, samt et marked med design tilbud.

7. Sejlads med havnebussen. Fra Kongens Ny Torv til Nyhavn. Vi skulle sejle med havnebussen fra Nyhavn til Nordre Toldbod. Det er et tilbud som er værd at anvende ved en tur rundt i København.

8. Outlet indkøb i Frihavnen. Outlet indkøb i Frihavnen ved alle luksuslinerne. Her er der også gode toiletforhold.

9. Hjem Fra Frihavnen til Nørre Alle, tilbage til bilen. Så hjem.

10. Oplevelserne. En fantastisk tur rundt i vores hovedstad til bens. Vores tur var planlagt med henblik på at nå en del markeder. Der vil kunnes planlægges ud fra mange andre vinkler, men målet er, at at anvende vores hovedstad, for det er den værd. Vandreturen fra marked til marked, er også en vandring i en stigende kvalitet af udbudet på markederne.
En tur rundt i byen på en syv, otte timer, er en rigtig god oplevelse. Man får set, og oplevet, en hel del af byens tilbud, så som gader og stræder. Flotte bygningsværker. Byens puls. Menneskene. Byens atmosfære.

Shopping
Markeder, Outlet shopping
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til København

Hoteller i København
Rejser til København
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.