Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Fly til København

Her kan du bestille dit fly til København. Vælg din rejseperiode i søgeboksen og klik ”Søg fly”. Så vælger du blandt de bedste priser på flyrejser til København.

Find de billige fly til København

Normalt finder du de billige fly til København, hvis du ikke rejser på de mest populære rejsedage som typisk er fredag (udrejse) og søndag (hjemrejse). Hvis du i stedet søger fly på ugens øvrige dage, vil du ofte få dit fly til en lavere pris. Hvis du er fleksibel med hensyn til dine rejsedatoer, så prøv at søge fly til København på forskellige datoer.

Prisen på fly svinger nemlig ofte meget fra dag til dag. Bestil dit fly til København i god tid og finder du en god pris, så skynd dig at slå til. De billige fly bliver ofte solgt hurtigt. Prøv at indtaste din rejseperiode i søgeboksen og klik "Søg fly". Så vælger du blandt de bedste priser på fly til København.

Prisen på fly til København er inklusive skatter og afgifter

De totalpriser, som vi viser dig på fly til København i vores fly bestilling, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer, når du bestiller dit fly til København hos FDM travel.

Lufthavnen i København

Tager du en flyrejse til København ankommr du til Københavns lufthavn Kastrup. Lufthavnen ligger ca. 10 km, eller 20 minutters kørsel, fra hovedstadens centrum.

Transport til og fra lufthavnen

Mulighederne er mange når du lander med fly i Kastrups internationale lufthavn og skal have transport til Københavns centrum.

Metro

Københavns nye flotte Metro er en utroligt nem, hurtig og behagelig løsning. Metroen har kun to linjer (M1 og M2), men fra Kastrup lufthavn kan du kun tage linje M2, der fx stopper i byens absolutte centrum ved Kongens nytorv. Togene går hvert 2. minut i myldretiden og turen til centrum tager 15 minutter. Bemærk dog at Metroen ikke stopper ved Københavns hovedbanegård. Du finder Metroen for enden af ankomsthallen i Terminal 3 på første sal.

Tog

Du kan naturligvis også tage et tog fra Kastrups lufthavn. En af fordelene ved at tage toget er, at det stopper på Københavns hovedbanegård og dette kan være det nemmeste for dig, der skal have forbindelse til byens S-tog eller et regionaltog. Du finder togperonnen umiddelbart under ankomsthallen i T3 og kan komme ned til sporerne ved hjælp af elevator eller rullefortorv. Toget til Københavns hovedbanegård går ca. hvert 10. minut fra spor 1.

Bus

Det er også nemt for dig at tage en bus fra Kastrup lufthavn. Hvis du skal til Københavns centrum, kan du fx tage bus nr. 5A til hovedbanegården. Busturen tager ca. 25 minutter. Du kan også tage en række andre busser, der kører dig til enhver afkrog af byen. Tag fx bus nr. 35, der kører til Islands Brygge. Du kan også tage busser til andre dele af landet samt til Malmö i Sverige. Tag fx bus nr. 888 til Århus.

Taxi

Det er altid nemt og bekvemt at tage en taxi, men du betaler naturligvis også mere. Taxierne finder du foran alle terminalernes udgange og de vil på alle døgnets tidspunkter kunne køre dig til din videre destination i København.

Lejebil

Ønsker du at opleve mere af det lille kongerige end bare København, kan det være en fordel for dig at leje en bil. så den fx står klar til dig, når du ender din flyrejse i Kastrup lufthavn.

Mere om København

Mere om København
København har for længst sat sit navn på verdenskortet. Byens varetegn, den berømte H.C. Andersen inspirerede statue, er blot én af mange attraktioner, der hvert år tiltrækker besøgende fra alle verdenshjørner. København er en lille, men meget moderne hovedstad med ca.1 million indbyggere. Trods dens størrelse, har byen dog alt det en moderne metropol skal have; den er på forkant med design og mode, den er fyldt med smukke parker og grønne arealer, den rummer et hav af spændende kulturelle tilbud og så kan enhver shoppeglad turist til hver en tid få tilfredsstillet sin købetrang på verdens længste shoppegade, Strøget.

Arkitektonisk spænder byens udformning vidt, fra smukke middelalderbygninger til nye arkitektoniske mesterværker så som den ny opera og den berømte sorte diamant. København er også kendt for at være en miljøvenlig storby, som man oftest cykler rundt i. Intet mindre end hver anden Københavner, cykler nemlig i stedet for at tage bilen. Som turist, kan du låne en bycykel og nyde godt af en utroligt velfungerende infrastruktur med cykelstier overalt. Gå heller ikke glip af verdens ældste forlystelsespark, TIVOLI, eller tag en kanalrundfart og oplev København fra dens absolut kønneste vinkel, nemlig vandsiden. København er simpelthen et must, og det er nemt og hurtigt at kommer dertil med fly fra Danmarks andre lufthavne.
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.