Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om København

 • Gratis fordelskort til Københavns Lufthavn

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 7 personer)
  Rejser du fra Københavns Lufthavn, så husk at tilmelde dig CPH Advantage inden afrejse. Dette fordelskort fra Københavns Lufthavn inkluderer en række rabatordninger og mulighed for at optjene point.
  Se hele rejsetippet
 • Overnatning inden afrejsen fra Kastrup

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 5 personer)
  08.01.13: Bente Grønvig
  Jeg har nu et par gange boet på Hilton Copenhagen Airport Hotel i Kastrup dagen før min afrejse ud i verden og det er en rigtig dejlig måde at starte ferien på.
  Se hele rejsetippet
 • Julemarked i København!

  (Bedømt af 2 personer)
  22.09.11: Lisette Krogh
  Mange år i træk har jeg været til julemarked i Tivoli i København, og det har endnu ikke skuffet. Jeg husker stadig de første gange jeg var der som barn, jeg var dybt fascineret af alle de flotte lys og alle de nisser der var i udstillingen.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til København

Rejsetips indsendt af:
Helle Thomsen
Grenaa
22. april 2009

Fra Tirstrup til København

København på to dage! Her er lidt rejsetips om DanHostel, kanalrundfart, flyturen fra Tirstrup og forplejning i København.

DanHostel Copenhagen City

Efter flyturen fra Tirstrup, checkede vi ind på Danhostel Copenhagen City. Dejligt vandrehjem - fin service og gode muligheder for ophold med planlagt undervisning i kælderetagen uden særlig meget forstyrrelsen.

Værelserne er moderne og stedet ligger kun 10 min. fra strøget. Er man heldig er der udsigt ud til langebro. Der er mulighed for at bo 1-4 i værelserne og til en fornuftig pris.

Kanal rundfart i København

60 mins kanalrundfart fra Gammelstrand i gåafstand fra Strøget! Du ser rigtig mange ting som København er kendt for: Amalienborg, Den Lille Havfrue, Christianshavn, Hc. Andersens bolig i mens han levede der. Operahuset og det nye skuespillerhus. Den sorte diamant og meget mere.

Fly fra Tirstrup til København

Med en flyvetid fra Tirstrup på kun 20-30 min til København, forlænger du dine muligheder for at se og opleve mere under opholdet i København. Fly fra Tirstrup til København kan derfor kun anbefales. 

Prisen var overkommelig og både service før og under flyturen fra Tirstrup til København var meget tilfredsstillende. Terminalbusserne kørte til tiden og på kun 3 timer havde vi opnået, bus, fly, tog og sejlads.

Forplejning

I København er mulighederne for at opleve gode restaurationer og forskellige kulturer. Det gør det muligt at afvikle studie- og weekendture til en fornuftig pris.

Der er plads til forskelligheder og til at øve sig sproglig også under ophold i DK.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til København

Hoteller i København
Rejser til København
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/hoteller/spar-paa-hoteller-i-usa.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.