Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til København

København er vidunderlig som aldrig før. Og byen er perfekt at besøge fra søsiden – ikke mindst, når man ligger ved Langelinie, kun få skridt fra Den lille Havfrue.

Største seværdigheder

Største seværdigheder

Leg turist i jeres egen hovedstad

Det er altid en fornøjelse at bruge et par timer eller tre på at slentre op og ned ad Strøget. Her kan I fx shoppe i de mange forretninger eller blot betragte det evige mylder af turister, gadegøglere og lokale. I de fleste sidegader til Strøget er der hyggelige caféer, barer og restauranter, hvor I kan stille sulten.

Måske ender I på en fortovsrestaurant i det charmerende Nyhavn eller med at tage et smut i Tivoli, der både har oplevelser for vovehalsene og de mindre modige.
Grøn, grønnere, grønnest

Grøn, grønnere, grønnest

I København er der aldrig langt til den nærmeste park, hvis I sætter pris på rolige, grønne omgivelser. Fælledparken på Østerbro er nok den mest hverdagsagtige park i København, hvor I både kan møde joggere, skatere og børnefamilier, men også folk, der spiller fodbold, griller eller dyrker tai chi.

Kongens Have, inde midt i København, er en mere velplejet oase, som også er et besøg værd. Her kan I også gå en tur i Rosenborgs lille, men fantastiske rosenhave. Den store Frederiksberg Have rummer et helt skatkammer af små, romantiske overraskelser som fx Kildespringvandet, Frederiksberg Slot og Det Kinesiske Lysthus.
Kongens København

Kongens København

I har mulighed for at komme helt tæt på den danske kongefamilie. Besøg fx Amalienborg Slot, hvor kongefamilien bor om vinteren. Når I står på Amalienborg Slotsplads, kan I til den ene side se Operahuset, der rejser sig på den modsatte side af havnen. I stik modsatte retning rejser Marmorkirken sig. Begge dele er absolut et besøg værd.
Gratis glæder

Gratis glæder

Hvis I gerne vil opleve København uden at tære for meget på pengepungen, så er her et par tip til nogle gratis og fantastiske oplevelser:

- Tag en tur op i Christianborgs tårn. Herfra er der en fantastisk udsigt over Københavns tage, og I kan let bruge en halv times tid på at quizze om, hvad det er I kan se deroppefra. Efter at have været højt til vejrs kan I passende gøre en afstikker til Det Kongelige Biblioteks have, som ligger lige ved siden af Christiansborg. Det er en sand perle, som endda de færreste københavnere kender til.

- Se Guldhornene, Solvognen og Gundestrupkedlen på Nationalmuseet, hvis oldtidssamling ganske enkelt er imponerende.

- Gør som københavnerne og smid jer på et tæppe foran cafeen i Ørstedparken med udsigt over søen. Her er vidunderligt på en solskinsdag, og selvom I er midt i byen, vil I have det som om, I har fundet en oase.

- Hvis I vil vide mere prinser og prinsesser, vikinger og magtkampe, kan I med Copenhagen Free Walking Tours komme på en guidet spadseretur i København. Turene er dog som regel med engelsktalende guide.

- Statens Museum for Kunst er Danmarks nationalgalleri. Her kan I se på kunst gennem 700 år. Der er gratis adgang til den permanente udstilling. Særudstillinger er dog mod betaling.

Havn

Havn
København har to store havneanlæg. Det første er Langelinie, som stort set hele sommeren har krydstogtskibene liggende på rad og række. Herfra er der kun et stenkast til Den Lille Havfrue og ca. en kilometer til Kgs. Nytorv. Det andet er Frihavnen, som ligger ca. 3 km fra centrum. Frihavnen benyttes ofte af skibe, som har såkaldt turnaround i København, altså passagerer, der stiger ombord eller går fra borde med deres bagage og ikke bare er på besøg i København en enkelt dag.

Den letteste måde at komme til Frihavnen på er at tage S-toget til Nordhavn Station. Der er dog ca. 1 km at gå fra stationen, og det kan være lidt besværligt, hvis I har kufferter med. Alternativt kan I tage en taxa.

I samarbejde med Just-Drive tilbyder FDM travel VIP Valet Parking i Københavns Havn. I kan læse meget mere, se priser og bestille parkering her (http://www.fdm-travel.dk/krydstogt/parkering/)
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.