Billedet er fra København

Fakta

 • Elevator
  Elevator
 • Morgenmadslokale
 • Parkering
  Parkering
 • Business Center
 • Ikke ryger værelser
  Ikke ryger værelser

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade

Hotel i lækkert design af Kim Utzon og i gåafstand til Tivoli, havnebadet og Fisketorvet Shoppingcenter
Moderne lavprishotel for den prisbevidste person. Wakeup Copenhagen kan måle sig med mange af Københavns 3- og 4-stjernede hoteller, men prismæssigt ligger hotellet på det 2-stjernede niveau.

Hotellet ligger i hjertet af København inden for gåafstand af Tivoli, Rådhuspladsen, byens gågader med butikker og havnen. Herudover er der kun 10 minutters gang til Hovedbanegården.

Dette smarte, moderne og prisvenlige hotel er både funktionelt og stilfuldt og rummer design af Kim Utzon. Ejendommen er arkitektonisk set betagende, blev bygget i 2009 og tilbyder en række exceptionelle detaljer, som forenet skaber et virkelig unikt sted at være. Uanset om du kommer på forretning eller rejser med venner og familie, er der tale om det ideelle valg for enhver, som ønsker et prisvenligt ophold i byens centrum.

Af faciliteter er der en foyer med døgnåben reception, elevator, en café, en morgenmadsrestaurant og parkeringsmuligheder for gæster i bil (mod betaling). Sidst, men ikke mindst kan gæsterne mod betaling benytte hotellets WLAN/internetadgang. Alle værelser er komfortable og moderne. Hvert værelse rummer herudover eget badeværelse og klimaanlæg. Hertil kommer fladskærmsfjernsyn med rigtigt mange gratis kanaler, et skrivebord og gratis, trådløs internetadgang som del af standardindretningen på hvert værelse. Der er også en hårtørrer og en dobbeltseng på hvert værelse.

Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/danmark/koebenhavn/wakeup-copenhagen-carsten-niebuhrs-gade.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.