Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Miniferie i Danmark

Tag på miniferie i Danmark og nyd nogle dage på en hyggelig kro, et hotel eller i en feriebolig. Uanset om du har lyst til storbyliv, smuk natur eller bare afslappende atmosfære, har vi en miniferie til dig - du vælger selv destinationen. Bestil din miniferie i dag hos FDM travel.

Miniferie under danske himmelstrøg

FDM travel har mange spændende bud på din miniferie i Danmark. Tag et par dage ud af kalenderen og bestil en miniferie på en charmerende kro eller et hotel på et nyt og spændende sted i Danmark. Vælg selv om din næste miniferie skal gå til Nordjylland, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Fyn, Sjælland eller Bornholm. Uanset om du ønsker et kroophold, et hotelophold eller en feriebolig, så kan du i dag bestille en miniferie i Danmark, der opfylder dine ønsker og behov.

Miniferie i sommerhus

Find et sommerhus til miniferien i Danmark
Tag på weekend med vennerne eller familien i et af vores dejlige feriehuse i Danmark. Du skal bare bestille mindst 4 nætter, hvis du vil holde miniferie i sommerhus. Vi tilbyder et stort udvalg af sommerhuse over hele Danmark, både til den romantiske ferie for to eller med plads til den store familie.

Miniferie i skønne København

Miniferie i skønne København

Danmarks hovedstad er mere dynamisk og sprudlende end nogen sinde før. Og København er derfor perfekt til en miniferie. Hos FDM travel kan du i dag bestille fly og et godt, centralt hotel, så du bare skal koncentrere dig om udforske vores charmerende hovedstad.
Bestil miniferie i København med fly og hotel

Billeje i Danmark

Sammen med vores samarbejdspartnere giver vi dig den bedst mulige billeje, når du holder miniferie i Danmark. Du kan derfor nemt og overskueligt bestille billeje online på nedenstående link:
Lej en bil i Danmark
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/boernerejser-i-usa/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.