Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Danmark

 • Vi fløj i luftballon lige ind i solnedgangen

  (Bedømt af 1 person)
  04.12.13: Karen Reeslev
  Alle burde tage en tur med en luftballon, det er en fantastisk oplevelse. Først venter man længe på at vejret skal være klart og roligt, men endelig oprandt den store dag, vi mødtes på en mark mellem Ringsted og Osted, her skulle vi selv hjælpe med forberedelserne,
  Se hele rejsetippet
 • Kro ophold,og badeferie. Lige ned til vesterhavet

  (Bedømt af 7 personer)
  21.08.13: Albert Deleùran
  Vi var to par + 1 hund af sted på bil ferie til Jylland, turen gik til Nymindegab kro lige ned til Vesterhavet, som vi badede i 2 gange hver dag om aftenen,blev der serveret 2 retter mad feks foret og hovedret el en hovedret og dessert.
  Se hele rejsetippet
 • Nordjyllands Østkyst - ved havet er der så skønt

  (Bedømt af 5 personer)
  20.08.13: Jens Jensn
  Jeg vil foreslå en dejlig forlænget weekend i Frederikshavn. Tjek ind om formiddagen på byens dejlige Danhostel og gå til turistbureauet og lån en cykel.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Danmark

Rejsetips indsendt af:
Anna Bøystrup
Grenå
16. april 2009

På vandrehjem i Danmark

Anskaf jer tre fantasiske børnebørn...inviter dem på ferie og sig bare til dem; tag dyner med og lad jer overraske...

Sommer i Danmark

Vores ønske er at se noget Dk med børnebørnene, et sted vi ikke selv kendte så godt og lade børnene nyde den danske sommer ( året før var vi på Shelterferie i Præstbjerg ved Holstebro også helt fantastisk).

Så vi søgte de to vandrehjem begge valgte er femstjernede. Skelskør har et rigtig skønt ude område, supper for børn og seniorer, ja alle. Alt andet var også perfekt. Vi besøgte Holmegård Glasværk, de tre på 7-8 og 11år bestemte vi skulle blive der i 6 timer, glaspustning forskellige udstillinger og aktiviteter optog dem meget.  Så en dejlig dag.

En dag var vi til Vikingemarked Trelleborg også en helt fantastisk dag for alle, og den sidste dag besøgte vi Gerlev legepark super. Næste dag tog vi til Svendborg, vi så et sted med udstoppede dyr (? Navn), en fantastisk rundviser holdt selv Magnus på 7 fanget i tre kvarter. Dagen efter gik turen til Egeskov slot, tænk vi så Greven i hans slot, vi blev enige om han nok havde været på arbejde, som vi alle må. En dejlig ferie slut.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om ferie i Danmark

Sommerhuse i Danmark
Ferie i Danmark
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.