Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Sommerhuse på Sjælland

Andre rejsemål

Sommerhus på Sjælland

Mondæne badebyer, vandreture og storslået natur. Her kan du bestille dit sommerhus til ferien på Sjælland. Udfyld søgeboksen og vælg blandt ledige sommer-feriehuse.

Sjælland - natur, kultur og historie

Tisvildeleje i Nordsjælland

Vestsjælland

Tager du på sommerhusferie i Vestsjælland kommer du helt tæt på naturen. På Sjællands Odde er du omgivet af vand på tre sider, og der er fantastiske udsigter over Sejerøbugten og Kattegat.

Du kan også tage på udflugt til Nekselø, en fredet ø midt i Sejerøbugten. Øen er kendt for sit enestående plante- og dyreliv, og derfor kan du kun besøge øen til fods. Vil du stå på Sjællands vestligste punkt, kan du vandre ud til fyret på Røsnæs ved Kalundborg. Er du historisk interesseret, kan du besøge ringborgen ved Trelleborg eller Vikingeskibsmuseet i Roskilde.

 

Nordsjælland

Nordsjælland er kendt for sine dejlige badebyer, fx Liseleje og Hornbæk, hvor du har rig mulighed for at shoppe, spise og gå på cafe. Kysten ud til Kattegat er spækket med dejlige badestrande, ofte omkranset af høje klinter og skrænter. Strandene ud til Øresund er lidt mindre og med lidt mere roligt vand. Du kan også bade i Esrum Sø, der er Danmarks næststørste sø. Ved Esrum Sø ligger Gribskov, som hører til blandt Danmarks største skove. Tidligere blev skoven brugt som jagtområde for kongen. Det er også på Nordsjælland, at du finder nogle af Danmarks flotteste slotte, nemlig Kronborg, Fredensborg Slot og Frederibsborg Slot.
Karremæksminde havn

Sydsjælland

På Sydsjælland kan du opleve enestående natur, hyggelige havnemiljøer og dejlige småbyer. Kysten byder på ubegrænset badesjov fra fine små strande. I handelsbyen Næstved er der masser af indkøbsmuligheder og om sommeren kan du nyde den specielle stemning. Den lille fiskerby Karrebæksminde er kendt for sin børnevenlige badestrand og byen emmer af liv på en dejlig afslappet facon. Gåsetårnet er Vordingborgs vartegn.

 

Attraktioner på Sjælland

  • Andelslandsbyen Nyvang - kulturhistorisk museum for hele familien om andelstiden på landet
  • Sagnlandet Lejre - huse og miljøer fra stenalder, jernalder og vikingetid
  • Gavnø Slot - slotsparken er Danmarks smukkeste have
  • Koldkrigsmuseum Stevnsfort - besøg et af Danmarks mest hemmelige steder
  • Esrum Kloster - udstillinger, museumsbutik, klosterhave og restaurant med middelaldermad
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/irland/dublin/dublin-storby-blandet-med-smuk-natur-mmmmmhh.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.