Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Danmark

 • Vi fløj i luftballon lige ind i solnedgangen

  (Bedømt af 1 person)
  04.12.13: Karen Reeslev
  Alle burde tage en tur med en luftballon, det er en fantastisk oplevelse. Først venter man længe på at vejret skal være klart og roligt, men endelig oprandt den store dag, vi mødtes på en mark mellem Ringsted og Osted, her skulle vi selv hjælpe med forberedelserne,
  Se hele rejsetippet
 • Kro ophold,og badeferie. Lige ned til vesterhavet

  (Bedømt af 7 personer)
  21.08.13: Albert Deleùran
  Vi var to par + 1 hund af sted på bil ferie til Jylland, turen gik til Nymindegab kro lige ned til Vesterhavet, som vi badede i 2 gange hver dag om aftenen,blev der serveret 2 retter mad feks foret og hovedret el en hovedret og dessert.
  Se hele rejsetippet
 • Nordjyllands Østkyst - ved havet er der så skønt

  (Bedømt af 5 personer)
  20.08.13: Jens Jensn
  Jeg vil foreslå en dejlig forlænget weekend i Frederikshavn. Tjek ind om formiddagen på byens dejlige Danhostel og gå til turistbureauet og lån en cykel.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Danmark

Sydhavet og sydhavsøerne, Danmarks smukkeste område
Rejsetips indsendt af:
Flemming Dedenroth
Kolding
8. maj 2009

Sydhavet og sydhavsøerne, Danmarks smukkeste område

Intet er dejligere og smukkere. Oplevelserne er uendelige, hver dag en ny dag med utrolige og smukke oplevelser. Brug bilen og de små færger mellem øerne eller lej en sejlbåd med eller uden skipper, her er livet, livseliksiren - Kort og godt dejlige oplevelser for hele livet.

Afgang mod sydhavsøerne

Kl 7,00 afgang fra Lyø, kurs Ærøskøbing, let til frisk brise flot rød sol på himlen danmark viser fra den bedste side et rigtig dejlig sejltur med alt hvad hjertet kan begære af natur, ja selv et par marsvin fik vi set undervejs.

Kl 13,00 vi anløber Ærøskøbing, finder en god plad i lystbådehavnen, kl 12 ankommer vore venner med færgen fra Svendborg, og fortæller begejstret om sejlturen fra Svenborg, De overnattede på et hotel.- Vi bliver alle et par dage i Ærøskøbing og nyder det gode vejr, den gamle, hyggelige eventyrlige by og lyttede til fed, levende blues musik på en lille bar / cafe, et rigtig hyggeligt sted, nede ved havnen. gutaristen hed vist H P LANGE.

Efter Ærøskøbing kørte vores venner til Marstal og vi sejlede derom i vores båd, der var Havnefest og havnen var proppet med både, men det lykkedes at finde en fornuftig plads. Der var noget for enhver smag af utroligt mange dejlige arrangementer i forbindelse med havnefesten. En af dagene kørte vi rundt og så hvad der var af seværdigheder på øen. Sidste dag var vi på søfarsmuseet i Marstal, som er en stor/ flot oplevelse for alle aldre - det er et must, at se det.

Fra Marstal tog vores vennen færgen over til Rudkøbing og vi sejlede derover i vores båd og fik en plads næsten ved siden af Bubber ,ha,ha, det var ugen før Langelandsfestivalen, så hver dag var der masser af gratis sang, musik og underholdning overalt i byen og det nød vi rigtig meget allesammen. Derudover var vi til grilparty hos nogle bekendter, der har en lystejendom ,lidt udenfor Rudkøbing, rigtigt dejligt.

Vi fik også kørt en tur rundt på Langeland og så, oplevede de ting der var at opleve. Fra Rudkøbing tog vores venner på bil tur rundt i det sydfynske og fik masser af dejlige oplevelser og vi sejlede rundt til de små øer og havde det helt fantastisk og vejret viste sig også fra den allerbedste side, solskin hver dag i 3 uger og let til frisk brise. Ja så er der ikke noget der kan slå Danmark og det sydfynske Øhav.

Seværdigheder
Øer
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om ferie i Danmark

Sommerhuse i Danmark
Ferie i Danmark
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.