Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Danmark

 • Vi fløj i luftballon lige ind i solnedgangen

  (Bedømt af 1 person)
  04.12.13: Karen Reeslev
  Alle burde tage en tur med en luftballon, det er en fantastisk oplevelse. Først venter man længe på at vejret skal være klart og roligt, men endelig oprandt den store dag, vi mødtes på en mark mellem Ringsted og Osted, her skulle vi selv hjælpe med forberedelserne,
  Se hele rejsetippet
 • Kro ophold,og badeferie. Lige ned til vesterhavet

  (Bedømt af 7 personer)
  21.08.13: Albert Deleùran
  Vi var to par + 1 hund af sted på bil ferie til Jylland, turen gik til Nymindegab kro lige ned til Vesterhavet, som vi badede i 2 gange hver dag om aftenen,blev der serveret 2 retter mad feks foret og hovedret el en hovedret og dessert.
  Se hele rejsetippet
 • Nordjyllands Østkyst - ved havet er der så skønt

  (Bedømt af 5 personer)
  20.08.13: Jens Jensn
  Jeg vil foreslå en dejlig forlænget weekend i Frederikshavn. Tjek ind om formiddagen på byens dejlige Danhostel og gå til turistbureauet og lån en cykel.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Danmark

Vel er Omø ikke Barbados...
Rejsetips indsendt af:
Eva Biehe
Slagelse
10. juli 2012

Vel er Omø ikke Barbados...

... og vel arangerer FDM-Travel ikke fly + hotel til denne herlige ø. Alligevel mener jeg, en tur til øen bør indgå i dine overvejelser, når en weekendtur eller ferie skal planlægges.
I disse krisetider er det muligt, at vore drømme om hvide strande, krydstogter, snorkling og friske fisk ikke behøver skrinlægges pga anstrengt økonomi. At opfylde essensen af en drøm er måske ikke ensbetydende med én betsemt destination tusindvis af kilometer borte fra Danmark. Hvis du er til en kort sejltur, hvor du kan se marsvin, snorkling, lækre badestrande, max. 1km til strand med fralandsvind og dermed stor børnevenlighed, kunne du måske overveje, om en lavprisudgave kunne være et godt alternativ? På Omø udlejes huse og lejligheder. Der er også om sommeren teltlejr og du kan slå eget telt op på campingpladsen ved havnen. På havnen kan du købe friske fisk, der er en købmand og en restaurant. Du kan trygt lade dine børn cykle rundt på øen alene. Med en våddragt ( køb billigt hos Harald Nyborg) en snorkel og et par svømmefødder kan du snorkle og udforske smukke og særprægede tangskove. Med harpun kan du fange fladfisk til aftensmaden. Er du fugleinteresseret, har øen et rigt fugleliv og fungerer som rastested for mange trækfugle forår og efterår. En perle af et feriested! og endnu ikke overrendt. Kør til Stigsnæs og ta' færgen.
Vel er Omø ikke Barbados...

Seværdigheder
Naturoplevelser, Øer
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om ferie i Danmark

Sommerhuse i Danmark
Ferie i Danmark
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/flybilletter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.