Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Sydamerika

 • To Rom & Cuba, tak

  (Bedømt af 5 personer)
  Cuba er den perfekte solskinsø med kridhvide strande, vajende palmer og temperaturer, der aldrig er for varme og slet ikke for kolde. Smagen af en forfriskende mojito er altid lige i nærheden, fuldkommen som lyden af en inciterende salsa og synet af vuggende hofter, mens sorte røgskyer fra de allestedsnærværende charmerende, amerikanske dollargrin kæmper om plads på duftpaletten med osen fra enorme friskrullede cigarer, der ryges overalt.
  Se hele rejsetippet
 • På "ekspedition" til det kolde kontinent.

  (Bedømt af 3 personer)
  01.03.16: Ole Thomsen
  Rejsen bestilte vi gennem FDM, som bestilte kahytten, fly og overnatning.
  Efter nogle lange flyture, og en overnatning i Buenos Aires, startede sejlturen fra Ushuaia, verdens sydligste større by.
  Se hele rejsetippet
 • Krydstogt gennem Panamakanalen

  (Bedømt af 9 personer)
  30.04.14: Lene Lind
  14 lange måneder lå der mellem bestilling af rejsen fra Miami gennem Panamakanalen til San Diego og indtil afrejsedatoen. Ventetiden blev rigeligt belønnet med en virkelig stor oplevelse på Celebrity Infinity i kahyt af typen Aqua Class på dæk 11! Det var vores andet cruise og som første gang bestilte vi hos FDM Travel , der igen ydede fremragende service hele vejen igennem.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Sydamerika

Dansk Vestindiske Øer - Øerne man ikke kan få nok af!
Rejsetips indsendt af:
Mie Madsen
Herning
13. maj 2012

Dansk Vestindiske Øer - Øerne man ikke kan få nok af!

Vi var på de Dansk Vestindiske Øer i Påsken 2012. En ferie, som levede mere end op til vores drømme. Vi boede på St Thomas i 1 uge, hvor livet på øen er præget af krydstogtskibene, som lægger til kaj i Charlotte Amalie.
Øen er flot med dejlige øer, så ønsker du lidt byliv og dejlige strande, så er det stedet. Vi boede på Marriott, som er nyrenoveret i efteråret 2011, og er et proffessionelt og fedt hotel at bo på. Vi tog på en heldagstur til St John, hvor vi kom tæt på den skønne natur og oplevede en af verdens bedste strande Trunk Bay, hvor der var snorkel trail, hvor både nybegyndere og øvede får en god oplevelse. St John er ren paradis med nationalpark og de lokales afslappede tilgang til livet smittede af på os. En ø hvis du har lyst til ren afslapning, natur og fede strande. Derefter boede vi på St Croix i 1 uge og øen, som oser mest af den danske historie af de 3 øer - specielt i Christiansted, hvor fortet lige er renoveret. En ø, hvor du sagtens kan leje bil, da den ikke er så trafikeret som St Thomas, så det er let at komme rundt på egen hånd. Et must på St Croix er at tage på heldagsudflugt med catemaran til Buck Island, hvor alle kan være med til at snorkle på en guided tur med koralrev og masser af fisk. Der bliver taget stor hensyn til nybegyndere og børn, selv om der snorkles direkte fra båden - alle kan være med og en snorkel tur, som skal opleves! På St Croix boede vi på The Buccaneer, som i forhold til sin størrelse, fik os til at føle os meget velkommne og har høj service og personlighed.
Det er muligt at rejse størstedelen af året dertil, dog med undtagelse af hurricane-season, som er i august-oktober. Om sommeren bliver det meget varmt, da vinden falder. Højsæsonen er november til februar, men marts/april var perfekt til os med temperaturer på ca. 25 grader døgnet rundt.
Vi rejste direkte til øerne, hvilket betød en flyrejse på 10 timer. Dette var for os langt at foretrække i forhold til ruteflyene, hvor der er overnatning i Miami eller New York, da vi kom friske frem og var klar til at tage hul på vores ferie med det samme.
Vi er klar på at komme tilbage igen, da der fortsat er masser at opleve på øerne og vi skal tilbage og snorkle, da dette er et af de bedste steder at gøre det.
Vi vil nok bo på St John og St Croix, da St Thomas er lidt for meget præget af krydstogtskibene.

Seværdigheder
Bountystrande
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tjekkiet/prag/panorama-hotel-prague.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.