Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Nordamerika

Discovery Cove, Orlando: Super hyggelig afslapningssted
Rejsetips indsendt af:
Joan F. Christensen
Horsens
15. aug. 2012

Discovery Cove, Orlando: Super hyggelig afslapningssted

Vi var på rundtur i Florida og fandt et super hyggeligt sted hvor vi kunne slappe af, efter alt ræset i Disneyparker m.m. Discovery Cove er et helt lukket område hvor man kan slappe af i sandet eller svømme rundt med delfiner eller måske tage en snorkel tur rundt i det tropiske rev.
Man betaler for en hel dag og så kan man til eller fravælge forskellige aktiviteter- f.eks. svømning med delfinerne, det er også muligt at tilvælge en privat Cabana som er en lille skyggefuld oase med liggestole og bord og stole samt eget køleskab som bliver opfyldt løbende med drikkevarer og snacks af jeres egen private cabanaopvarter som sørger for jer genem hele dagen. Uanset hvad man tilvælger så er en "almindelig dag" med alt mad og drikke i løbet af dagen, man kommer og starter med morgenmaden og så er der frokost o.lign, hvis man syntes at en hel dag er lang tid at tilbringe der, så tager man fejl, de lukker ved 18 tiden og vi var absolut ikke klar til at tage hjem der. Vi kan varmt anbefale dette sted hvis man trænger til afslapning, svømning/snorkeltur med diverse tropiske fisk, en tur i fuglehave for at fodre farverige fugle, eller en tur sammen med delfinerne eller hvad man ønsker at lave i løbet af dagen. Der kan skrives meget mere om dette fantastiske sted men gå hellere selv ind på deres hjemmeside og tjek mulighederne ud på www. discoverycove.com. Deres adresse er : Discovery Cove way, Orlando, FL 32821, USA

Aktiviteter
Naturoplevelser
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.