Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 25.000 kr.

Tilbud til Dubai

Rejser til Dubai

Dubai imponerer på alle måder. Du oplever arabisk gæstfrihed, masser af aktiviteter, eminent shopping, arkitektur i verdensklasse og sol hele året. Læs meget mere her eller søg og bestil din rejse til Dubai.

Dubai – rekordernes højborg

Dubai er for alvor kommet på verdenskortet de seneste år. Rejser du til Dubai, forstår du hurtigt hvorfor.

Super moderne højhuse skyder til vejrs på rekordtid og slår alle eksisterende rekorder. Verdens højeste skyskraber, verdens mest eksklusive hotel, imponerende kunstige øgrupper og endnu mere er i støbeskeen.

Hvor vil du bo i Dubai?
Burj Al Arab - et af Dubais varetegn

Dubais varetegn

Rejser du til Dubai, bør du lægge vejen forbi den arkitektoniske perle, Burj Al Arab. Det 7-stjernede hotel er et imponerende skue. På afstand minder det om et gigantisk sejl, men den spektakulære bygning, der efterhånden pryder de fleste rejseguides til Dubai, er verdens dyreste hotel.

Du kan komme på rundvisning og føle dig som en millionær for et par timer. Måske foretrækker du en drink i Skyview Bar 200 meter over havet eller hvad med et måltid på en af restauranterne?. Uanset hvad du vælger, bliver det en oplevelse du ikke glemmer.
Verdens højeste skyskraber står i Dubai

Verdens højeste skyskraber står i Dubai 828m højt

Imponerende konstruktioner skyder op over alt i Dubai, men der er et bygningsværk der for alvor skiller sig ud. Burj Kahlifa, verdens højeste skyskraber på 828 meter. Den står stolt og spejder ud over Dubai.

Måske en konkurrent til Burj Al Arab som Dubais fremtidige varetegn?

Et godt tip: Nyd udsigten fra observationsdækket.
Bestil billetten her og spar penge
Golden Sands Hotel Apartments
Skal du prøver kræfter med de lokale råvarer er Golden...
Se mere og bestil her

Menneskeskabte øgrupper

Menneskeskabte bygningsværker kappes om at være/blive Dubais varetegn. The Palm Island er halvøer og The World en øgruppe at ufattelige dimensioner… alt sammen menneskeskabt på få år.

Set fra oven minder halvøerne, som navnet antyder, om gigantiske palmeblade og The World er ikke mindre end 300 mindre øer, der til sammen udgør et enormt verdenskort.

Det ”gamle” Dubai

Det ”gamle” Dubai
Rejseoplevelser i Dubai er ikke udelukkende moderne stålkonstruktioner. Ønsker du at få en smagsprøve af det ”gamle” Dubai, bør du udforske bydelen Deira. Der er en herlig autentisk stemning i havnen, hvor du stadig kan se de små dhows (træbåde). Du kan faktisk komme på et romantisk dinner cruise med en dhow og nyde udsigten ind mod Dubai.
I Heritage House kan du opleve hvordan et rigt købmandshjem fra 1900 tallet så ud. Ønsker du en afveksling fra de store shopping malls med mærkevarerne, bør du tage på Souq-shopping. (I Dubai kaldes basarer og markeder for Souqér). Hver Souq har sit speciale som fx læder, parfume, krydderi eller guld.
Vindtårnehus i Dubai
Hvis du vil kende lidt mere til Dubais historie, kan du besøge Dubai Museum, der holder til i det gamle Al-Fahidi fort. Museet fortæller om Dubai før de store oliefund ændrede det hele på rekordtid.

Den gamle bydel, Bastakia, er også en dejlig afveksling til Dubais super moderne bydele. Bygningerne er meget karakteristiske, hvor specielt vindtårnehusene skiller sig ud. Et skønt område for en afslappende vandretur.

Shopping i Dubai

Dubai rejser med masser af shopping
Mange rejser til Dubai for at shoppe og shopping får da også en helt ny betydning i Dubai. Der er talrige shopping malls, der bugner af designervarer. Det bedste eksempel er Mall of the Emirates. En kæmpe shopping mall med over 400 mærkevareforretninger, restauranter, cafeer og forlystelsesområder for børn og barnlige sjæle.

Aktiviteter og udflugter i Dubai

Der er masser af aktiviteter i Dubai
Rejser du til Duba,i har du flere muligheder for at kombinere shopping, badeferie og god mad med et hav af aktiviteter. Hvad med et smut ud i ørkenen med 4-hjulstrækker eller på kamel, dykning, dybhavsfiskeri eller måske en runde golf?

På ski i Dubai. Det lyder måske vanvittigt, men det er muligt i det imponerende Ski Dubai. Et kæmpe indendørs skiområde, hvor du kan afprøve dine færdigheder på ski. Tænk at kunne vade lige ind fra 40 graders varme for at stå på ski… det oplever du ikke andre steder i verden.

Dubai er også for børn

Rejser du til Dubai med hele familien, er der flere forlystelser for både børn og barnlige sjæle. I Dubai finder du vandlandet Wild Wadi Waterpark… et sikkert hit hos børnene. Sammen med vandlandet ligger det store grønne område Safa Park med flere forlystelser for alle aldre. Dubai Zoo er også værd at besøge, efter den store ombygning, der har givet dyrene skønne omgivelser at boltre sig i.

Du kan også få en skøn dag på det pragtfulde ressort, Atlantis. Der kan du svømme med delfiner, besøge det store vandland Aquaventure.
Udflugter fra Dubai

Udflugter fra Dubai

Rejser du til Dubai, har du et godt udgangspunkt for at opleve mere af De Forenede Arabiske Emirater.

Dubai ligger også tæt på Oman, der er utrolig populær pga. sin overraskende mangfoldighed. Der er fantastiske strande, spændende ørken, utallige gamle fort og bjerge op til 3000 meter, der er oplagt til vandreture.

Start nu! Det er let at bestille din rejse til Dubai online

Denne side er udskrevet d. 24. maj 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/krabi/fantastisk-ro-med-alle-noedvendigheder.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.