Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Dubai

Læs mere om rejser til Dubai

Rejsetips af samme forfatter

 • 1001 Nats eventyr

  (Bedømt af 2 personer)
  Dubai er virkelig kontrasternes mekka, her er alt,
  simpelthen alt, Dubai er en kæmpe oplevelse. Når jeg siger alt så har de ALT, lige fra ørken, bjerge, marina, højhuse et mekka hvad angår HØJHUSE, i
  selve Dubai er der højhuse alle vegne, det er ubeskriveligt flotte bygningsværker, indkøbscentre et med godt 700 butuikker og indendørs skihopbakke, et andet med 1200 butikker og indendørs akvarie med 60.000 fisk, jeg har ikke skrevet forkert :0) Burdj Kalifa den højeste bygning i verden 824 meter.
  Se hele rejsetippet
 • Atmosfære i Berlin

  (Bedømt af 3 personer)
  Mit rejsetip handler om atmosfære, oplevelser, hygge, samvær og god mad!
  Se hele rejsetippet
1001 Nats eventyr i Dubai
Rejsetips indsendt af:
Skive
29. nov. 2012

1001 Nats eventyr i Dubai

Vi ankom den 24-03-2011 til Dubais lufthavn, og blev derefter transporteret nord på til Fujairah, ca. 2 timers kørsel. Disse to timer gik utroligt hurtigt, da der var meget at se på undervejs, ørken og vild luxus i en skøn forening, 5 kæmpestore rundkørsler som i udsmykning kunne overgå de 10 flotte rundkørsler vi har i Skive.
Da vi ankom til vort hotel Miramar Al Aqah Beach Resort var klokken blevet henved midnat, og i Dubai er det mørkt når klokken er 19 om aftenen, så vi ankom til noget der mindede om 1001 nats eventyr, aldrig har vi set så megen luxus på et sted, alt var perfekt, kan varmt anbefales :0)
Vi tilmeldte os en tur til Dubai, så hvis man vil se luxus og højhuse i et utal af variationer så er det en oplevelse for sig selv. Der findes to kæmpestore varehuse i Dubai, Varehuset Mall of The Emirates med mere end 520 butikker, biografer indendørs Ski Dubai mm., det andet varehus Dubai Mall er verdens største shoppingcenter med 1000 butikker, spisesteder, verdens største akvarie med 33000 indbyggere fordelt på 85 arter, og 10 millioner liter vand, samt indendørs skøjtebane mm.
Den største oplevelse vi havde var at besøge verdens højeste bygning Burj Khalifa klokken 19.00 om aftenen, bygningen er 828 meter højt. Vi fik lov til at komme op i 440 meters højde det er på 124 etage, hvilket tog under 1 minut i en luxus elevator med musik og blåt lacer show, vildt vildt....
Hvilken flot udsigt, som at sidde i en flyver og kigge ned på en oplyst by, betagende smukt!
Ved 19.30 tiden var vi så heldige at overvære en halv times fyrværkeri set fra oven, meget underligt at stå i 440 meters højde og kigge NED på fyrværkeri, normalt er det den anden vej man kigger, en oplevelse for livet.
Dubai er et spændende land at besøge, gæstfrit, altid varmt og solrigt vejr, et land der varmt kan anbefales at besøge, og det er sikkert vi vender tilbage, vi er ikke færdige med at udforske Dubai.
Hotellet Miramar Al Aqah Beach Resort
Hotellet Miramar Al Aqah Beach Resort

Ski Dubai - 22000 m2 stort/indendørs
Ski Dubai - 22000 m2 stort/indendørs

Burj Khalifa - 828 meter højt
Burj Khalifa - 828 meter højt

En af de 5 rundkørsler
En af de 5 rundkørsler

Fyrværkeri set fra oven - fra taget af Dubai Mall
Fyrværkeri set fra oven - fra taget af Dubai Mall

Afskedens time, venligt personale
Afskedens time, venligt personale

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om Dubai rejser

Hoteller i Dubai
Rejser til Dubai
Denne side er udskrevet d. 19. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/ghana/ghana-en-rejse-for-livet.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.