Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Dubai

Læs mere om rejser til Dubai

Rejsetips af samme forfatter

Dubai en fantastisk oplevelse...
Rejsetips indsendt af:
Lene Jakobsen
8700 Horsens
10. april 2011

Dubai en fantastisk oplevelse...

Vi kan anbefale en rejse til Dubai på egen hånd. For mange mennesker er Dubai "braller" og prestige. MEN, der er en anden side af det Dubai, som vi normalt bliver præsenteret for gennem vores danske rejsetilbud.
Jeg tror, at alle på egen hånd kan rejse til Dubai. Det er muligt, at inlogere sig privat. Vi boede på Palmen, her er strand, sol, venlige personer - de flestge arbejder hårdt. Men min mand og jeg er så heldige, at min bror arbejder i Dubai.

Vi har rejst med FDM via Østrig og det kan anbefales.

Der er en utrolig metro - alt er storslået. MEN - prøve en tur med bus gennem det gamle Duabi - se museet mid i byen - oplev havnen, hvor der fragtes ALT til Fipilinerne, Indien og andre oversøieste lande.

Naturligvis ser du fattige mennesker. MEN alle er tilsyneladende tilfredse - her er trygt og ingen, der tigger eller "maser" sig på.

Vi har mødt mange personer fra bl.a. Iran, Emiraterne og prøve en tur i Ørkenen med jeep - herefter kamelrejse og at spise liggende i en ørken - jeg tror, at de fleste, der kan lide fart synes det er en oplevelse - MEN, jeg fik nok af en enkelt tur.

Det kan virkeligt anbefales, at rejse på egen hånd -
det er ikke dyrere end en charterrejse til Grækenland eller et andet land i Europa, men en meget anderledes oplevelse - og naturligvis skal du efterleve landets regler - men fordommene om slør m.m. kan man godt glemme. Her er "næsten" alt tilladt - selv spiritus til maden og bikini på stranden.

Det kan varmt anbefales - men husk rejsen skal gå til Duabi - ikke til andre Emirater - her er kun sand, ørken og tildækkede personer.

Held og lykke til de af jer, der tør prøve.

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om Dubai rejser

Hoteller i Dubai
Rejser til Dubai
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/marokko/marrakech/1001-nats-eventyr-i-marrakech.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.