Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Dubai

Læs mere om rejser til Dubai

Dubai - få mest for dine penge
Rejsetips indsendt af:
Christian
Frederiksberg
13. sept. 2015

Dubai - få mest for dine penge

Hermed et par gode råd:

1. Der er to taxaer i Dubai, dem med taxaskilt på taget og de hvide uden. Sidstnævnte har taxameter, men er næsten dobbelt så dyre.
Den eneste forskel er, at chaufføren holder døren, når man skal ind og ud. De hvide må egentlig kun køre fra hotellerne, men de byder sig til alle steder.

2. Hvis I overvejer at tage med sightseeing bussen, skal I vælge Bigbus. Undgå konkurrenten City Seeing, som koster det samme, men har langt færre ruter og ikke inkluderer de samme sejlture mv.

3. Metroen er billig. Skal man langt, kan det godt svare sig at tage en taxa til metroen.

4. Mange forlystelser og attraktioner hører til i den dyre ende. En tur i vandlandet ved Atlantis koster f.eks. ca. 640 kr. for adgang og depotrum. Planlæg rejsen hjemmefra og undersøg priser på nettet.

5. Dubai er kvælende varm om sommeren. Der er 44 grader og luftfugtigheden er meget høj. Man kan derfor kun vandre i kort tid, før man mister vejret. Hotelværelser er billige om sommeren, men da man ikke kan gå udenfor, får man i stedet højere transportudgifter.

6. Burj Khalifa skal opleves. Priserne er forskellige i løbet af dagen. Man sparer ikke længere noget ved at købe billetter online.

7. En ørkentur med ræs gennem klitterne skal også prøves. Om vinteren er der både ture om morgenen og om aftenen, sidstnævnte inkluderer et ophold i en lejr med barbecuemiddag og optræden af mavedans mv. Det sjove er ørkenræset, så man kan nøjes med morgenture.

8. Hotellerne ved Jumeirat Strand er dyre. De er billigere i Bur Dubai. Sørg for at der ikke er langt ti metroen. Vær dog opmærksom på, at de mellemdyre hoteller anvendes af mandlige handelsrejsende, og at der kan livlig gang i hotellets bar til langt ud på natten. Tjek derfor hotellets omdømme på Internettet.

Aktiviteter
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om Dubai rejser

Hoteller i Dubai
Rejser til Dubai
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.