Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Dubai

Læs mere om rejser til Dubai

DUBAI - sol afslapning,shopping, og lidt kultur
Rejsetips indsendt af:
Torkild Busk
Jyllinge
15. dec. 2011

DUBAI - sol afslapning,shopping, og lidt kultur

Jeg mener helt sikkert det bedste sted at bo i Dubai er i Marina området og helst på jumeira beach road, også kaldet JBR walk.Her findes alle de gode hotelkæder, som Sofitel,Hilton;Le Meridien mm, Ikke billigt men det er muligt at finde gode tilbud.
Bla Hilton og Le meridien har hoteller med egen privat strandafdeling,med prasoller og liggestole, dette findes ikke på den offentlige del af stranden. Når du bliver for varm eller ikke kan klare mere sol en dag, så tag en tur på shopping i et af de kæmpeshoppingcentre som findes ganske tæt på. (taxi kørsel er meget billigt i Dubai).
er du stadig for varm så prøv en indendørs skitur i Ski Dubai i Mall of the Emerates.

En bustur til Abu Dharbi med besøg på en formel 1 racerbane, samt en af verdens største moskeer kan også anbefales. Husk hvis du vil en tur op i verdens højeste bygning Burj Khalifa, så bestil billetten hjemmefra, der kan være mere en 1 uges ventetid på de billige billetter.
Go en aftentur på JBR walk og se alle de lokale "emirer" som lufter deres flotte køretøjer hver aften på denne vej. her ses ikke manhe fiat 500, men en del Ferrari...
En tur på ørkenræs i 4 hjulstrækker, op og ned af de store sandbanker, efterfølgense middag i en beduinlejr er også en oplevelse værd.

Aktiviteter
Hotelophold

Kommentarer til rejsetippet om Dubai

tur til formel 1 racerbane

26/12 2011 helle
hej
Vi overvejer en tur til dubai i marts. tager det lang tid at komme ud til formel 1 racerbanen, er det off. transport eller taxi og pris? hvordan gjorde du?
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om Dubai rejser

Hoteller i Dubai
Rejser til Dubai
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/forfatter/n.-enselmann-koebenhavn.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.