Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Dubai

Læs mere om rejser til Dubai

Dubai - Vidunderligt ferieparadis
Rejsetips indsendt af:
Christina Bang Holgersen
Nørresundby
30. aug. 2012

Dubai - Vidunderligt ferieparadis

En tur til Dubai er det hele værd. Du kan få luksus til billige penge og oplevelserne er mange. Vi boede på hotel Ramada Downtown Dubai, der er placeret lige ved Burj Khalifa, The Dubai Mall og et indendøres Souk (markede).
Rigtig god beliggenhed, også selvom man ønsker at besøge sejlet (Burj Al Arab) til en drink, Atlantis the Palm for at svømme med delfiner eller hvis man vil på guld- og krydderimarked.

Vi var afsted under Ramadan, hvilket besværliggøre en del. Det er ikke tilladt at drikke, spise eller ryge i offentligheden, hvilket er hårdt da det er monster varmt. Så tænker i at tage til Dubai så gør det når det ikke er Ramadan og undgå de varmeste måneder, da det er nærmest ulideligt at få udenfor. Men ellers et sted der er værd at tage til.
Et ørkeneventyr

Et ørkeneventyr

Vi bestilte hjemmefra en tur på ørkensafari igennem Arabia Horizons, hvor vi skulle ud og køre i ørkenen, ridde på kameler og spise BBQ dinner. Vi fandt ud af at de kun var mellem mand og egentlig skulle vi på tur med Lama Tours. Hjemmefra havde vi haft lidt problemer med at få deres side til at virke og havde derfor valgt dem fra selvom de var billigst. Så mit råd er klart at booke det igennem Lama Tours, men vent til i er i Dubai og få jeres hotel til at hjælpe.
Et dyp med Delfiner på Atlantis

Et dyp med Delfiner på Atlantis

Er i taget til Dubai for at svømme med delfiner, kan Atlantis the Palm klart anbefales. Der er en god introduktion og personalet ved hvad de laver. Derud over for man også indtrykket af at delfinerne rent faktisk har det godt.

Vi havde bestilt en tur hvor vi fik kys og kram og blev skubbet og trukket af delfinerne.

Det var en fantastisk oplevelse og det er bestemt ikke sidste gang jeg skal svømme med delfiner.

I vores bookning, var der også fri entre til deres vandland. Et kæmpe vandland med vilde rutshebaner hvor man sagtens kan bruge hele dagen. Så er det planen at tage herud så book en tidlig tid ved delfinerne og brug derefter heledagen i en badering.

Drinks på 1. klasse

Burj Al Arab, også kendt som sejlet. Du kommer kun ind hvis du har booket tid. Vi havde her bestilt en tid hvor der var inkluderet drinks. Det gjorde så at vi kunne bruge 400 AED og så betale det der kom ud over. Da vi allerede havde betalt det meste var servicen ikke helt som ved folk der købte de drinks de drak. Så her vil jeg klart anbefale at man for hotellet man bor på til at booke en tid til drinks, men at man betaler for det man drikker når man er der ude.

Men klart et besøg værd, om så bare for at se denne fantastiske bygning indefra.
Abu Dhabi

Abu Dhabi

Vi tog på en endags tur til Abu Dhabi, igen var det Lama tours, booket igennem Arabia Horizons. Vi var i den store moske og ellers bare rundt omkring for at se nogle storslået bygninger. Det var en hyggelig tur, men hvis man ikke er interesseret i arkitekturen eller moskeen så er denne tur ikke så fantastisk.
Verdens højeste bygning

Verdens højeste bygning

Et smut op i Khalifa'en, op til 124. etage er klart turen værd. Det er stort at være oppe i så høj en bygning, men husk endelig at bestille billetten i forvejen da man spare 3/4.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om Dubai rejser

Hoteller i Dubai
Rejser til Dubai
Denne side er udskrevet d. 27. april 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.