Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Dubai

Læs mere om rejser til Dubai

Ferie du aldrig glemmer, så tag afsted til Dubai
Rejsetips indsendt af:
søren thuesen klint
sommersted
7. juni 2011

Ferie du aldrig glemmer, så tag afsted til Dubai

Min dejlige kæreste og jeg var på en fantastisk forårs ferie som vi sent eller aldrig vil glemme.

Vi steg på flyet i Billund med udsigt til 8 dage med varmt vejr, vi kom ned til en fantastisk varme 27 grader og det føltes meget behageligt da luften er noget mere tør, da vi hurtigt havde fået vores bagage og tjekket ud af lufthavnen skulle vi finde en taxa og der holdt mange klar lige udenfor døren og vi hoppede i den første, en ung snaksagelig araber der fortalte os hvad vi skulle se og opleve i Dubai, vi fulgte et par af hans råd for der var ikke flere.
Straks efter vi havde booket ind på et fint hotel i bydelen bur dubai, skulle vi ud at opleve noget, så vi gik afsted og blev mødt af venlige mennesker over alt, vi blev guidet hen til burj khalifa verdens højeste bygning på imponerende 825 meter, vi blev anbefalet af nogle lokale at blive derinde til om aftenen for der ville være et flot springvand og lys show så det gjorde vi og ja det var virkelig flot og imponerende vi var så imponeret at vi tog derind 6 ud af 8 aftener, og det er ingen problem at bruge en dag derinde for Dubai mall (et kæmpe shoppingcenter med alt hvad man kan komme i tanke om) ligger lige ved siden af samt man skal tage en tur op i burj khalifa, der er 2 forskellige billet typer en til 150 kr. så skal du derop et bestemt tidspunkt en bestemt dag, de andre til 600 kr. kan du bruge når du vil, og billeterne til 150 kr. var udsolgt 10 dage frem så vi blev nødtil at købe billeter til 600 kr. /stk, men det var de 1200 kr. værd det var så overvældende og man kunne se ud til verdenskortet der er lavet ude i havet en kanon udsigt.

Vores taxa chauffør havde sagt vi skulle tage på desert/ørken safari i 9 timer for det var meget bedre end den på kun 2 timer, og det kan vi kun give ham ret i. det var så sjovt at køre race ude i ørkenen og så blev vi sat af i en lejr ude midt i ørkenen og skulle være der om aftenen hvor der var masser af aktiviteter at prøve f.eks kamelridning, arabisk tøj samt dans og god mad, det er virkelig anbefalingsværdig man må ikke komme hjem uden at have prøvet det, alle vil kunne lide det både børn og voksne.

Vi havde bestemt os hjemmefra at vi ville ud at flyve i luftballon dernede og fik rigtig god hjælp at hotellets personale til at bestille det. Det er rigtig dejligt når man bestiller noget dernede bliver du hentet og brunget til hotellet, at flyve luftballon er en dyr fornøjelse men hold op hvor var det flot at flyve der i solopgangen.

Vi var på en guidet tur med en bus hvilket var rigtig godt for der fik man en stor indsigt i arabers liv en byens udvikling samtidig med man fik se mange steder af byen som man ellers ikke ville få set, og egentlig er byen rimelig men at finde rundt i efter sådan en bustur

Vores anbefaling må klart være tag derned og oplev noget, vi har været dernede og tvivler på vi kommer igen for der er ikke voldsom meget at prøve, man skal bruge en del tid på at gå rundt og kigge på alle de flotte bygninger, vores uge var fint booket ud men tvivler på vi kunne bruge 2 dage mere, alle vi snakker med siger vi de skal tage derned for det er ret intenst men stadig med en vis ro og tryghed, der er ingen had til os vestlændinge selv om det sikkert er folks største frygt, vi snakkede med mange lokale og de havde en vis respekt for hvide, de sagde alle sammen der er de hvide der har pengene og dem har de brug for da over 60% af befolkningen lever af turister.

så se at få pakket kufferten og kom afsted:)

hvad man også ser på desert safari
hvad man også ser på desert safari

den anden ballon der fløj den morgen
den anden ballon der fløj den morgen

Kommentarer til rejsetippet om Dubai

Hvor kan man købe online billetter til burj khalifa, så man kan købe billetterne hjemmefra?

21/02 2013 Mie
Jeg skal mellemlande i Dubai til sommer, dvs. har 24 timer i Dubai. Vil gerne købe billetter til burj khalifa hjemmefra, så jeg er sikker på at kunne komme derop. Nogen som ved, hvor man kan købe billetter online?

Hvor lang tid?

04/02 2013 Rasmus
Hej. Jeg vil bare gerne høre hvor lang tid i synes man skal være i Dubai. For jeg skal nemlig derned med mine forældre til efteråret.

Spørgsmål

25/08 2011 Inge
Vil gerne vide, hvad det ca. koster at flyve med luftballong, og hvor lang flyvetur får man?
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om Dubai rejser

Hoteller i Dubai
Rejser til Dubai
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.