Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Flybilletter til Dubai

Her kan du bestille dit fly fra eller til Dubai. Vælg din rejseperiode i søgeboksen og klik ”Søg fly”. Så vælger du blandt de bedste priser på flybilletter fra/til Dubai.

Transport til og fra Dubais lufthavn

Selvom afstanden til Dubais centrum er kort, har du flere muligheder for nem transport til byen:

Med bus

Hvis du vælger at rejse med bus til Dubais centrum, skal du blot gå ud til en af terminalernes indgange. Her finder du bybussen, der kører dig direkte til Dubais centrum.
Læs mere om bybusser til Dubai

Den nye Metro

Metroen fra Dubai International Airport til Dubais centrum åbnede i 2010. Du kan køre fra lufthavnen og helt ud til Ali Jebel. Du kan vælge mellem to linjer (Red/Green), hvor det er RED, der er den gennemgående. Turen til centrum tager kun ganske få minutter.

Med taxi

Nemmest er det naturligvis at tage en taxi fra lufthavnen til Dubais centrum. Selvom en taxi er mindre prisvenlig end offentlige transport, er turen til Dubais centrum dog så kort, at den næppe vil ruinere dig. Taxiholdepladsen finder du lige foran lufthavnens hovedindgang.
Læs mere om taxi til Dubai

Med udlejningsbil

Det kan være en god idé at leje en bil, når du skal til Dubai. Listen over udlejningsbiler er lang, så der er frit valg på alle hylder. Fælles for de fleste udlejningsbiler I Dubai er dog, at de er udstyret med velfungerende aircondition

Kort om Dubai

Strand i Dubai
Fra at være nogle enkelte bygninger spredt langs en flod mellem den Arabiske ørken og den Arabiske golf, er Dubai i dag en af verdens mest opsigtsvækkende og imponerende arkitektoniske storbyer. Dubai er i sandhed overflod og byen synes da også at have rekorden i “verdens største” af alt - heriblandt verdens højeste skyskraber på hele 828 meter og verdens største forlystesespark, Dubailand.

Naturligvis er solbeskinnede Dubai også en populær destination, hvis du vil holde en afslappet badeferie. Temperaturen sniger sig ofte over 30 grader, men med smukke strande lige ved hånden, er varmen lige til at overkomme. Dubai byder også på et rigt natteliv, hvor det specielt er de storeslåede casinoer, der er populære. Dubai er destinationen for dig, der vil have mange muligheder for unikke oplevelser.
Læs mere om Dubai
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.