Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Dubai

Ferraierne suser forbi på den travle Sheik Zayed Road. Det er en politibil, et tegn på at Dubai har råd til at skilte med sin rigdom. Det største og mest udviklede af de syv Forenede Arabiske Emirater, Dubai, har et velfortjent ry som en oase for dem, der har penge nok. Dubais kan nemlig bryste sig af 7-stjernede hoteller over luksuriøse shoppingcentre med skibakker til menneskeskabte øer formet som en palme eller de syv kontinenter.

Største seværdigheder

Det historiske Dubai

Oplev Dubais historie før I går på opdagelse i den moderne del af byen. Start ved Khor Dubai, der også kaldes Dubai Creek efter den flod, der løber gennem byens hjerte. Floden adskiller Deira, et af forretningskvartererne, fra Bar Dubai, hvor mange af seværdighederne ligger.

Dubai Museum giver et fabelagtigt indblik i fortiden. Det ligger ved fortet Al-Fahidid, som stammer fra det 18. århundrede. Udstillingerne fortæller om, hvordan Dubai på et par årtier er gået fra at være en lille fiskerby til en af verdens førende storbyer.

Burj Khalifa

Verdens højeste bygning, Burj Khalifa, har en observationsplatform på 124. etage. Herfra er der en fantastisk udsigt, og hvis I har mod på mere, kan I også besøge platformen på 148. etage, som er verdens højst beliggende observationsplatform.

Shopping, shopping, shopping

Dubais shopping er blandt de største og mest luksuriøse i verden. Her kan handles skattefrit og forretningerne har alle de seneste varer fra Vogues modesider. Dubai Mall er verdens største af sin art og det må I ikke snyde jer selv for. Dubai Mall ligger lige ved siden af Burj Khalifa.

Mall of the Emirates tæt ved Dubai International Finance Center (DIFC) huser Ski Dubai, som er et indendørs vinterlandskab, hvor I kan stå på ski, kælke eller snowboarde. I kan også prøve en Zorb, hvor I triller ned af bakken i en kæmpe plasticbold.
Burj Al Arab

Burj Al Arab

I har garanteret allerede set billeder af det ikoniske sejlformede hotel Burj Al Arab, der praler med at være verdens eneste 7-stjernede hotel. I foyeren står et springvand dækket af bladguld.

Jumeirah

Ved siden af Burj Al Arab i den smarte Jumeirah-kvarter ligger Souk Madinat. Denne sminkede udgave af en traditionel souk byder på lokale skatte som pashminatørklæder, smykker. Tæt på souken ligger byens mest berømte moské, Jumeirah.
Menneskeskabte øer

Menneskeskabte øer

Dubai har et par menneskabte øer med bolig- og hotelkomplekser. Palm Jumeirah er formet som en palme og her ligger berømte feriesteder som Sofitel og Atlantis. The World er egentlig 300 øer, som tilsammen former et verdenskort.

Havn

Havn
Dubai har gjort sig klar til at modtage krydstogter. Her er en stor krydstogthavn, hvorfra flere store indkøbscentre tilbyder gratis transport til deres forretninger. Krydstogthavnen ligger ca. 25 min. kørsel fra lufthavnen.
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/fdm-travel-club-regler/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.