Billedet er fra Dubai

Fakta

 • Restaurant
  Restaurant
 • Fitnesscrum
  Fitnesscrum
 • Lounge
 • Mødelokaler
 • Sauna
 • Strand
  Strand

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Mövenpick Jumeirah Beach

5-stjernet luksus hotel som ligger på Jumeirah Beach Residence området, på nordkysten af Dubai Marina, mellem den nye Duabi Marina og Jumeirah strandene.
Moevenpick Hotel Jumeirah Beach ligger i hjertet af et af de nyeste områder i Dubai, Jumeirah Beach Residence området. Det er nær Palm Jumeirah, Dubai Media City og tæt ved shopping. Fra hotellet er der direkte adgang til Jumerah strand hvor der er mulighed for at afprøve forskellige former for vandsport. Der er også butikker, cafeer, restauranter og legepladser ved stranden. Lufthavnen ligger omkring 30 km herfra og centrum i Dubai ligger 22 km fra hotellet. På hotellet findes reception 24 timer i døgnet, butikker, balsal, flere restauranter samt bistro, sushibar og en spændende vinkælder. Her er udendørs pool, lounge bar ved poolen og helseklub med fitnesslokale, sauna, dampbad og mulighed for forskellige skønheds behandlinger (mod betaling.) Alle hotelværelserne er har aircondition, tv, telefon med telefonsvarer, internetadgang med høj hastighed (mod ekstra gebyr), sikkerhedsboks, minibar, kaffe og tefaciliteter samt badeværelse med badekar/brusebad og hårtørrer. Roomservice 24 timer i døgnet og vaskeriservice er til rådighed (begge mod ekstra gebyr).

Denne side er udskrevet d. 17. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/vietnam/hanoi/en-tur-til-ha-long-bay-i-vietnam.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.