Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Dubai

Læs mere om rejser til Dubai

Overraskelsesrejse til Dubai
Rejsetips indsendt af:
Ritta Kristensen
Aalestrup
16. aug. 2012

Overraskelsesrejse til Dubai

Vores datter blev 40 år og ville holde sin fødselsdag i Dubai sammen med mand og børn. Hendes mand og os (hendes forældre) aftalte ½ år før, at vi også skulle komme derned uden at hun vidste det.
Vi rejste så derned 2 dage før dem. Så stor var hendes overraskelse og glæde, da hun kom op i lejligheden, som hun troede var deres, at vi tog imod hende.

Der var vinter, men alligevel 30-34 gr.
Vi holdt vor datters 40 års fødselsdag på et 7 stjernet hotel, Burj al Arab, også kaldet Sejlet. 321 m. højt. Der var guld overalt, og vi blev opvartet med den dejligste mad, champagne, vin og kage. En pragtfuld oplevelse.
Vi var også i verdens højeste bygning, Burj Khalifa, 828 m højt og med verdens hurtigste elevator kom vi op i 450 m højde på 124. etage, hvor der var en fantastisk udsigt over Dubai, en stor oplevelse.
En rigtig skøn og dejlig overraskelsesferie sammen med datter, svigersøn og to dejlige børnebørn. En ferie vi sent vil glemme.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om Dubai rejser

Hoteller i Dubai
Rejser til Dubai
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.