Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Dubai

Læs mere om rejser til Dubai

På krydstogt med fordomme til Dubai

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg indtil for nyligt har været blandt de fast støtter af fordommen - Krydstogt er for gamle mennesker og helst med blåt hår med hang til enarmede tyveknægte eller banko!...Heldigvis er jeg blevet klogere.
Krydstogt er på mange måder en spændende ferieform hvad enten du rejser ud alene, med en partner eller med hele familien. Vælg destination efter interesse, og få en verden af oplevelser serveret på et sølvfad.
Dubai Museum
Dubai Museum

Dobbeltfordomme gjort til skamme

Mit første krydstogt startede i Dubai og gav mig derfor muligheden for at gøre op med flere fordomme om både sejladsen og det kunstigt frembragte arabiske emirat.
Jeg startede turen med en dags sightseeing i Dubai og fik hurtigt øjenene op for at godt nok er stedet bygget op midt i en stor sandkasse, men netop dette faktum gør jo oplevelsen fascinerende med de nye højhuse i stål og glas i stor kontrast til den gamle kryddersouk og det spændende Dubai museum, som på smuk vis fortæller om områdets spændende historie. En tur ved Jumeirah´s dejlige strand blev det også til.
Sheikh Zayed moskeen, Abu Dhabi
Sheikh Zayed moskeen, Abu Dhabi

Dubai - Fujairah - Muscat - Abu Dhabi - Dubai

Selve krydstogtet med Brilliance of the Seas var en stor oplevelse, hvor du virkelig får noget for pengene. Ombord på skibet er der bogstaveligt talt et hav af muligheder, både kulinariske og aktiviteter. Du bestemmer selv hvor meget du har lyst til at lave, men skibet tilbyder flere swimmingpools, minigolf, klatrevæg, boldbane til basket og fodbold, løbebane, spa og fitnesscenter samt aktivtetscenter for børn.

Når skibet ligger til er du klar til oplevelser i land, og her kan du enten købe udflugter på skibet eller tage ud på gene hånd.

Et krydtogt i Mellemøsten giver et fabelagtigt indblik i kulturelle forskelle både i forhold til Europa, men i høj grad også områderne imellem. Hvor Dubai og Abu Dhabi står for det moderne og fremadstormende, står Muscat mere for det traditionelle og historiske.

- Prøv selv og oplev lidt af 1001 nats eventyr i trygge og gode rammer.

Muscat Souk
Muscat Souk

Udflugt med "ørkenens skib", Dubai
Udflugt med "ørkenens skib", Dubai

Sandboarding i ørkenen, Dubai
Sandboarding i ørkenen, Dubai

Driverliv på Brilliance of the Seas
Driverliv på Brilliance of the Seas

Masser af aktivitetsmuligheder på skibet
Masser af aktivitetsmuligheder på skibet

Fremtidsbyggeri i sandkassen
Fremtidsbyggeri i sandkassen

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Jens Lossows profilside

Læs mere om Dubai rejser

Hoteller i Dubai
Rejser til Dubai
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.