Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Dubai

Læs mere om rejser til Dubai

Prøv noget nyt - Dubai i emiraterne
Rejsetips indsendt af:
Tom Diget
Rødding
7. feb. 2010

Prøv noget nyt - Dubai i emiraterne

Fantastisk sted med priser for en hver. Nyd de autentiske markeder, eller snup en tur gennem verdens største indkøbscenter med over 1200 butikker. Varmen i vinterklimaet kan gøre selv den bedste danske sommer misundelig.
Prøv noget nyt - Dubai i emiraterne

Startede dagen med en taxa til den gamle bydel, hvor markederne er placeret. Her findes tøj marked, kryderi marked, samt guldmarkedet, hvor prisen på tingene handles efter vægt. Her er masser af mulighed for at gøre et godt kup. Vi fik indtrykket på guldmarkedet, at hvis ikke man som minimum får prisen pruttet ned i halvpris, så griner de ad en når man går ud. Vær derfor ikke blev for at faldbyde prisen de først melder ud. Eks. Smykke første pris 6000 kr. slut pris 2200 kr.

Efter markedets liv, er det oplagt at snuppe en times afslapning på ”Creeken”. Bådene faldbyder hinanden for at få dig med på en times sejlads. Vi fandt en gammel burmesisk båd, med plads til 50 - men vi havde den for os selv. På tagterrassen nød vi varmen på puder, mens byen flød forbi – og til 150 kr. for 2.

Vi gik fra borde og tog den nyanlagte metro, som modsat andre steder, kører over jorden på en højbane. Her var der rig mulighed for at tage gode billeder af alle de store bygninger.

Dagen blev sluttet af i de 2 mest omtalte indkøbscentre - en med egen skibane, den anden med zoologisk have og kæmpe akvarium og desuden adgang til det nye 800 m høje tårn. Priserne er selv i indkøbscentrene meget billigere end herhjemme, da der ikke er skat på tingen. En dåsecola koster 1,5 kr.

Kort sagt, et sted hvor man kan se det meste på 2 dage, men for at prøve det hele skal man nok bruge en uges tid.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om Dubai rejser

Hoteller i Dubai
Rejser til Dubai
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/egypten/sharm-el-sheikh/liste-rejsetips/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.