Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Ecuador

 • ECUADOR - NULSTIL DIT LIV PÅ REJSEN

  (Bedømt af 2 personer)
  14.07.11: Flemming Kjær
  Det er en oplevelse værd at besøge Verdens Midte og dermed blive geografisk nulstillet. I 1700 tallet brugte franske og tyske videnskabsmænd over 20 år for at finde den nøjagtige nullinje ca.
  Se hele rejsetippet
 • Ecuador - et nyt, spændende og uopdaget rejseland

  (Bedømt af 4 personer)
  24.06.11: Lene & Børge Myrup
  Netop hjemkommet fra rundrejse i Ecuador følger her et par højdepunkter fra turen. Ecuador er endnu et forholdsvis ubeskrevet blad mht. turister. Det er fortsat Ecuadors sydlige nabo, Peru, der løber med de fleste turister, men det er synd, for Ecuador har utrolig meget at byde på.
  Se hele rejsetippet
 • Jeg under alle mine venner et besøg på Galapagos

  (Bedømt af 2 personer)
  29.10.10: Kjeld Kristensen
  Oplev dys, som ikke har lært at være bange for mennesker. Kæmpe oplevelser, når småfugle lander på din skulder, når søløver hopper rundt om dig, når pilikaner lander en meter fra dig og kom tæt på pingviner og leguaner. Det er simpelthen Paradis.
  Se hele rejsetippet

Rejsetips af samme forfatter

I Banjas laves der bolcher på alle gadehjørner
Rejsetips indsendt af:
Carsten Kroghsbo
Odense
3. april 2009

Ecuador - Stillehav, vulkaner og amazonjungel på en dag!!!!

Ecuador er et fantastisk land med alt inden for en meget kort afstand.
Cotipaxi ved indflysningen til Quito
Cotipaxi ved indflysningen til Quito

Ecuador på en weekend

I december 2008 skulle jeg til Ecuador på forretningsrejse og fik ved den lejlighed mulighed for at have en weekend som turist. Med KLM kan man flyve til Guayaquil, der ligger ved Stillehavskysten eller Quito, der ligger i Andes højlandet omgivet af en masse vulkaner. Jeg landede i Quito lørdag morgen og sammen med en ven tog vi på tur.

I første omgang til vulkanen Cotopaxi, der ligger i et fantastisk naturreservatat med gode muligheder for vandreturer. Man kører op til 4500 meters højde og kan så gå/kravle yderliger knap 400 meter til et cafeterie, der anvendes til at puste ud før nedstigning eller til overnatning, for dem der er i så god form, at de skal helt op i de 5897 meter som er vulkanens top. Luften er dog tynd og benene er meget tunge, selv i 4500 meters højde. Vi stoppede i 4884 meter med en god majssuppe i cafeteriet og kørte så videre til Banjas for en overnatning før det gik videre mod junglen og til slut retur til Quito.

Hvis man bestiller billet i god tid, er det muligt at flyve derover til omkring 7000 kr og der kræves ikke visum. Selve opholdet er billigt. Et fantastisk hotel i Quito koster 100 usd, men i en by som Banjas kan man sagtens overnatte for 5-15 usd pr nat. Det anbefales at flyve til Guayaquil og leje en bil der, for så at tage op langs Stillehavskysten og via en eller flere vulkaner og evt en 3 dages raftingtur på Amazons, der med fuld forplejning koster omkring 30 Usd, ende i Quito. En by der ligger i 2850 meters højde klemt inde mellem store bjerge. Af souvenirs er tæpper og lignende i Alpaca uld et åbenlyst emne. De er billige hvis de købes ved de lokale indianere. Prut lidt om prisen, men lad være med at gå til yderligheder for det er billigt i forvejen.
Bonaire

Bonaire

Kombiner evt. turen med et ophold på Bonaire, der er en del af de hollandske Antiller. Bonaire bruges til mellemlanding på frem og tilbageturen. Det er en caribisk ø med alt hvad det omfatter af klart vand og varmt sand og solskin.

Seværdigheder
Vulkaner

Kommentarer til rejsetips om Ecuador

Billetpriser

27/12 2009 Steen Jørgensen
Billetprisen til Ecuador afhænger først og fremmest af hvilken årstid man rejser på. Ligesom ved andre rejsemål er der både lavsæson, mellemsæson og højsæson. Jeg har nu rejst til Ecuador 5 gange indenfor det sidste 1½ år med billetpriser der svinger fra ca. 7000 kr op til 13000 kr. Februar, marts og november er lavsæson, mens juli, august, juletid er højsæson. dette skyldes i høj grad de hollandske turisters feriemål til Bonaire.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 16. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/costa-del-sol/malaga/calahonda-skoen-by-og-omraade-i-malaga.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.