Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Ecuador

 • ECUADOR - NULSTIL DIT LIV PÅ REJSEN

  (Bedømt af 2 personer)
  14.07.11: Flemming Kjær
  Det er en oplevelse værd at besøge Verdens Midte og dermed blive geografisk nulstillet. I 1700 tallet brugte franske og tyske videnskabsmænd over 20 år for at finde den nøjagtige nullinje ca.
  Se hele rejsetippet
 • Ecuador - et nyt, spændende og uopdaget rejseland

  (Bedømt af 4 personer)
  24.06.11: Lene & Børge Myrup
  Netop hjemkommet fra rundrejse i Ecuador følger her et par højdepunkter fra turen. Ecuador er endnu et forholdsvis ubeskrevet blad mht. turister. Det er fortsat Ecuadors sydlige nabo, Peru, der løber med de fleste turister, men det er synd, for Ecuador har utrolig meget at byde på.
  Se hele rejsetippet
 • Jeg under alle mine venner et besøg på Galapagos

  (Bedømt af 2 personer)
  29.10.10: Kjeld Kristensen
  Oplev dys, som ikke har lært at være bange for mennesker. Kæmpe oplevelser, når småfugle lander på din skulder, når søløver hopper rundt om dig, når pilikaner lander en meter fra dig og kom tæt på pingviner og leguaner. Det er simpelthen Paradis.
  Se hele rejsetippet

Rejsetips af samme forfatter

 • Affordable gourmet i London

  (Bedømt af 9 personer)
  14.11.13: Marianne
  Når vi besgøre London lægger vi altid vejen forbi den familiedrevne franske bistro " Le Savoir Faire" på New Oxford street 42. De har åbent frokost eller aften og fantastisk god mad lavet fra bunden - inkl langtids brasering - til yderste rimelige (lave) priser, og vin der går super til.
  Se hele rejsetippet
Krydstogtrute
Rejsetips indsendt af:
Marianne
Frederiksberg
19. marts 2009

Godt tidspunkt for Galapagos-krydstogt

Antallet af rejsende de ecuadorisanske myndigheder tillader på krydstogt skibene er ret begrænset og derfor er det svært at få plads.

Den 26. december blev rejseplanerne pludseligt ændret.

Jeg skulle afsted den 28. december i stedet for som planlagt den 2. januar. Oprindeligt kunne jeg ikke få plads på krydstogtskibet og skulle derfor tilslutte mig det lille selskab efter de havde gennemført turen til Galapagos øerne. Jeg skulle alene deltage i rundrejsen i det centrale højland.

Der var sket en fejl hos rejsearrangøren - datoerne for krydstogtet blev flyttet, så turen til højlandet lå først - og jeg skulle rejse 5 dage før beregnet.

Det endte med at blive mit held, for det lykkedes at få plads på et andet krydstogtskib i lige præcis ugen efter nytårsaften. Det viste sig at være et rigtig godt tidspunkt, så istedet for de oprindelige 5 dg fik vi 8 dg ombord og nåede rundt om alle øer.

Så hvis du har oplevet ikke at kunne få plads er det en god ide at prøve i begyndelsen af januar - der var heller ikke overfyldt på skibet. Go fornøjelse.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/sverige/oeland/super-campingplads-miniferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.