Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Ecuador

Jeg under alle mine venner et besøg på Galapagos
Rejsetips indsendt af:
Kjeld Kristensen
Hobro
29. okt. 2010

Jeg under alle mine venner et besøg på Galapagos

Oplev dys, som ikke har lært at være bange for mennesker. Kæmpe oplevelser, når småfugle lander på din skulder, når søløver hopper rundt om dig, når pilikaner lander en meter fra dig og kom tæt på pingviner og leguaner. Det er simpelthen Paradis.
De har ikke lært at mennesker er farlige
De har ikke lært at mennesker er farlige

Besøg paradis på jorden

Dette er ikke en badeferie.
Der er simpelthen så meget, som skal opleves i de dage, man er på Galapagos. Kom med på guidede ture ti etl skildpadde opdrætscenter, oplev at møde en skilpade, som er omkring 170 år gammel. Den er den eneste af sin art. Når den en dag dør, er der endnu en uddød dyrerace.

I Ecuador, som øerne hører under, er det besluttet at der skal passes på miljøet. Det er ikke tilladt for turister at færdes frit i nationalparken, som omfatter det største om råde af øerne. Når man færdes i nationalparken, skal man være under opsyn af en naturvejleder. Der er så utroligt rent overal i naturen. Ikke et cigaretskad eller et stykke papir flyder. Det er så pragtfuldt at bevæge sig rundt på øerne uden skit og møg. (I forhold til Ecuador, som er fattigt og snavset).
Dette sted er simpelthen P A R A D I S
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.