Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Ecuador

 • ECUADOR - NULSTIL DIT LIV PÅ REJSEN

  (Bedømt af 2 personer)
  14.07.11: Flemming Kjær
  Det er en oplevelse værd at besøge Verdens Midte og dermed blive geografisk nulstillet. I 1700 tallet brugte franske og tyske videnskabsmænd over 20 år for at finde den nøjagtige nullinje ca.
  Se hele rejsetippet
 • Ecuador - et nyt, spændende og uopdaget rejseland

  (Bedømt af 4 personer)
  24.06.11: Lene & Børge Myrup
  Netop hjemkommet fra rundrejse i Ecuador følger her et par højdepunkter fra turen. Ecuador er endnu et forholdsvis ubeskrevet blad mht. turister. Det er fortsat Ecuadors sydlige nabo, Peru, der løber med de fleste turister, men det er synd, for Ecuador har utrolig meget at byde på.
  Se hele rejsetippet
 • Jeg under alle mine venner et besøg på Galapagos

  (Bedømt af 2 personer)
  29.10.10: Kjeld Kristensen
  Oplev dys, som ikke har lært at være bange for mennesker. Kæmpe oplevelser, når småfugle lander på din skulder, når søløver hopper rundt om dig, når pilikaner lander en meter fra dig og kom tæt på pingviner og leguaner. Det er simpelthen Paradis.
  Se hele rejsetippet

Rejsetips af samme forfatter

Lær Spansk i Ecuador
Rejsetips indsendt af:
Odense
24. sept. 2010

Lær Spansk i Ecuador

I Ecuador er der flere muligheder for at kombinere sprogundervisning med fantastiske oplevelser og indsigt i kulturen.

Når man rejser i Sydamerika er det en stor fordel at kunne forstå og tale lidt spansk, da de mange steder ikke forstår mere end et eller to ord på engelsk. Vi fik gennem vores rejsebureau et tip om at tage 5 dages spanskundervisning som start på en 6 ugers rejse i Sydamerika.
Vi valgte en sprogskole i amazon-junglen, for på den måde at kombinere sprogundervisningen med ture og oplevelser i junglen.

Vi ankom til "Amazonas Language School" med kano og så lodgen, hvor vi skulle bo, dukke frem efter et lille knæk på floden. Lodgen bestod af et stort fælleshus hvor spisning og undervisning foregik og af en hel lille by af små "cabanas", hvor man bor to og to med eget bad og toilet.

Hver formiddag fik vi spanskundervisning i små grupper, -vi var så privilligerede at have 1 lærer til 2 personer, så vi fik virkelig valuta for pengene. Om eftermiddagen var der forskellige guidede ture i junglen, bla. også en nat-tur i kano, hvor vi så ildfluer og caymans (en krokodille-art). Guiderne er lokale og det er helt fantastisk at opleve deres indsigt i natur og dyreliv.

Alle måltider bliver tilberedt af kokkene i lodgens køkken, så det eneste du skal koncentrere dig om er at tilegne dig lidt af det spanske sprog og forsøge at fordøje alle de exceptionelle indtryk og oplevelser junglen giver dig. En helt uvurderlig start på et eventyr på egen hånd rundt i Ecuador!

Vi mødte ufattelig meget venlighed rundt omkring i de små landsbyer, fordi vi kunne gøre os forståelige på spansk og det gav en rigtig god indsigt i lokalbefolkningens liv. Så giv dig selv den oplevelse at lære lidt af sproget og kombiner det med de fantastiske muligheder for at se junglen indefra.

Aktiviteter
Sprogskoler
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tjekkiet/prag/panorama-hotel-prague.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.