Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Andre tilbud på rejser

Efterårsferie med børn

Giv familien en uforglemmelig efterårsferie. Efterårsferien nærmer sig med hastige skridt. Det ses på vejret, på fuglene der flygter sydpå – og på vores udbud af rejser. De bedste tilbud for familier med lyst til lidt mere end den hjemlige hygge forsvinder hurtigt nubliver færre og færre. Der er dog stadig masser af gode tilbud, hvor du kan give dig selv og din familie lidt efterårsforkælelse til en rigtig god pris.

Masser af gode tilbud til London

Masser af gode tilbud til London
London elsker børn. Og børn elsker London. Hvis I er ude efter noget andet end badelande, forlystelsesparker og fredelig natur, er livlige London den urbane børnefamilies bedste ven. I London er der ingen chance for at kede sig. Fra London Eye over vagtskifte på Buckingham Palace til den helt nye olympiske by – er London i virkeligheden sjovest for forældrene – eller børnene?

Masser af gode tilbud til Amsterdam

Masser af gode tilbud til Amsterdam
Amsterdam er kendt for sine smukke gavlhuse og mange kanaler. Her er masser af små caféer, store museer og skøre og sjove butikker. Udforsk Nemo, det store eksperimentarium, kom nærmere Anne Frank og Van Gogh og lad tilfældet råde på en opdagelsestur i byen. Ideel for børn i alle aldre - lige nu med hoteller til lavpris.

Masser af gode tilbud til De kanariske øer

Kunne familien godt trænge til lidt mere sol, kan vi klart anbefale en tur til De kanariske øer. Her kan I boltre jer med at solbade, dykke og ride på kameler. TIP: Klik på 'Skift fly' og sorter efter 'Rejsetid', så finder du de bedste flybilletter. Der er stadig billige og gode flybilletter.
Denne side er udskrevet d. 24. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/skotland/edinburgh/aktiviteter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.