Efterårsferie - Tilbud på storby, kør selv og sol i efterårsferien

Lad os gøre din ferie bedre

Billig efterårsferie

Billig efterårsferie

Du får de bedste priser og det største udvalg af billige flybilletter, hoteller og ferieboliger jo tidligere du bestiller. Du kan fx vælge en efterårsferie i sydens varme, i en storby, i Nordtyskland eller hvad med Disneyland® Paris?
Romantisk efterårsferie i Tyskland

Romantisk efterårsferie i Tyskland

Skal du på en kør-selv efterårsferie i fx Tyskland, kan du opleve de smukke brændte efterårsfarver i den pragtfulde natur. Tyskland lokker med atmosfære-fyldte kroer, store familievenlige badelande og slotshoteller, hvor du kan pleje dig selv og din "bedre halvdel" med et afslappende wellness- eller kurophold. Du kan også pakke vandrestøvlerne eller måske mountainbiken og kaste dig ud i en aktiv efterårsferie i fx Harzen.
Læs mere om efterårsferie i Tyskland

Efterårsferie i Tyskland

Efterårsferie i Tyskland

Efterårsferie med familien

Nyd nogle dage i efterårsferien sammen med børnene i nogle familievenlige ferieboliger. Flere steder har store badelande og familieparker med masser af aktiviteter for børn og voksne. I kan også gå nogle ture på stranden eller i den skønne natur.

Efterårsferie i en storby

Efterårsferie i en storby
Det er oplagt at holde efterårsferie i en storby. Du kan nyde et lækkert gourmet måltid på en fancy restaurant i London, gå på opdagelse i Louvre i Paris og hilse på Mona Lisa eller på powershopping i fx Roms mange designerforretninger. Budapest er berømt for deres mange berømte kurbade med varmt helsebringende vand fra undergrunden. Mulighederne er mange uanset om du skal på romantisk ferie med "den eneste ene", en god veninde eller opleve en storbys farverige natteliv med vennerne.
Læs mere om efterårsferie i en storby

Efterårsferie under varme himmelstrøg

Efterårsferie under varme himmelstrøg
Savner du sommerens sol og varme, kan du holde efterårsferie sydpå, under varme himmelstrøg. Der er mange solsikre rejsemål du kan vælge mellem. De Kanariske Øer lokker med Gran Canaria og Tenerife. De er altid sikre valg og nogle af de populæreste rejsemål til en efterårsferie med familie eller venner.

Mallorca er bestemt også ideel til en efterårsferie. Naturen er fantastisk afvekslende og du kan bo i alt fra små idylliske fincaer til store børnevenlige resorts med All inclusive.

Madeira der ligger i Atlanterhavet, er oplagt til både afslapning og aktiv efterårsferie. Naturen er unik med en overvældende frodige natur og kysterne dejlig solrige.

Efterårsferie med storby og strand

Efterårsferie med storby og strand
Efterårsferien giver dig utallige muligheder for at komme nogle dage væk sammen med hele familien.

Du kan rejse til populære storbyer med strand et stenkast fra centrum. Så bliver både børn og voksne tilgodeset. Her er eksempler på storbyer med strand.

Nogle dage i Disneyland® Paris er det oplagte valg for børn og barnlige sjæle.
Find din rejse

Efterårsferie under
varme himmelstrøg

Denne side er udskrevet d. 30. juli 2014 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/udflugt/udflugtliste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.