Lad os gøre din ferie bedre

Billig efterårsferie

Billig efterårsferie

Her får du et godt overblik på alle de spændende mulighed og tilbud på en efterårsferie i uge 42 med familie eller venner.
Tyskland - Danmark - Sydeuropa - Disneyland® Paris - Krydstogter - USA - Storby - Kina
 

Efterårsferie i Tyskland

Efterårsferie i Tyskland
Nyd nogle dage i efterårsferien i det nordlige Tyskland sammen med børnene i nogle familievenlige ferieboliger. Flere steder har store badelande og familieparker med masser af aktiviteter for børn og voksne. I kan også gå nogle ture på stranden eller i den skønne natur.

Tyskland - udvalgte tilbud i efterårsferien

Efterårsferie i Danmark

Efterårsferie i Danmark
Vi har ferie- og sommerhuse, uanset hvor du ønsker at holde efterårsferien i Danmark. Skal du på efterårsferie med hele familien eller dine gode venner er et sommerhus et opklagt valg. Mange af sommerhusene har masser af aktiviteter eller også kan der være fri adgang til et badeland (svømmehal og sauna) i nærområdet.

Efterårsferie i Sydeuropa

Efterårsferie i Disneyland® Paris

Krydstogter i Efterårsferien

Efterårsferie i USA

Efterårsferie i en storby

Efterårsferie i en storby
Det er oplagt at holde efterårsferie i en storby. Du kan nyde et lækkert gourmet måltid på en fancy restaurant i London, gå på opdagelse i Louvre i Paris og hilse på Mona Lisa eller på powershopping i fx Roms mange designerforretninger.

Budapest er berømt for deres mange berømte kurbade med varmt helsebringende vand fra undergrunden.

Mulighederne er mange uanset om du skal på romantisk ferie med "den eneste ene", en god veninde eller opleve en storbys farverige natteliv med vennerne.
Læs mere om storbyferie

Kina rundrejser i efterårsferien

Find din rejse

Efterårsferie under
varme himmelstrøg

Denne side er udskrevet d. 1. september 2014 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.