Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Efterårsferie under
varme himmelstrøg

Billig efterårsferie

Rejs i skolernes efterårsferie i uge 42. Efterårsferien er perfekt til at rejse lidt væk med familien, kæresten eller vennerne. I Danmark kan du fx leje et hyggeligt sommerhus. I Nordtyskland ligger der flere badelande for børn og voksne. En storbyferie i efterårsferien er også oplagt eller hvad med 1 uge til Sydeuropas lune klima?

Efterårsferie i Tyskland

Efterårsferie ved et badeland i Nordtyskland

Familieboliger i det nordlige Tyskland

Nyd nogle dage i efterårsferien i det nordlige Tyskland sammen med børnene i nogle familievenlige ferieboliger. Flere steder har store badelande og familieparker med masser af aktiviteter for børn og voksne. I kan også gå nogle ture på stranden eller i den skønne natur.

Efterårsferie i Berlin

Berlin er helt perfekt til en smuttur i efterårsferien. Rejsetiden til Berlin er kort men oplevelserne i top. Du kan kaste dig ud i det enorme udbud af, trendy caféer, en forrygende og nyskabende arkitektur samt smarte indkøbsscentre, teatre, koncerter og natklubber. Og så er der alle de interessante museer eller hvad med en guidet tur under Berlins travle gadeliv?
Læs mere om Berlin

Efterårsferie under varme himmelstrøg

Hold efterårsferie i Sydeuropa
Savner du sommerens sol og varme, kan du holde efterårsferie sydpå, under varme himmelstrøg. Der er mange solsikre rejsemål du kan vælge mellem. Spanien lokker med Costa del Sol og Costa Brava. De er altid sikre valg og nogle af de populæreste rejsemål til en efterårsferie med familie eller venner.

Mallorca bestemt også ideel til en efterårsferie. Naturen er fantastisk afvekslende og du kan bo i alt fra små idylliske fincaer til store børnevenlige resorts med All inclusive.

Madeira er ligger i Atlanterhavet, er oplagt til både afslapning og aktiv efterårsferie. Naturen er unik med en overvældende frodige natur og kysterne dejlig solrige.

Efterårsferie i en storby

Tag på storbyferie i efterårsferien
Det er oplagt at holde efterårsferie i en storby. Du kan nyde et lækkert gourmet måltid på en fancy restaurant i London, gå på opdagelse i Louvre i Paris og hilse på Mona Lisa eller på powershopping i fx Roms mange designerforretninger.

Budapest er berømt for deres mange berømte kurbade med varmt helsebringende vand fra undergrunden.

Mulighederne er mange uanset om du skal på romantisk ferie med "den eneste ene", en god veninde eller opleve en storbys farverige natteliv med vennerne.
Læs mere om storbyferie

Efterårsferie i Danmark

Efterårsferie i Danmark
Vi har ferie- og sommerhuse, uanset hvor du ønsker at holde efterårsferien i Danmark. Skal du på efterårsferie med hele familien eller dine gode venner er et sommerhus et oplagt valg. Mange af sommerhusene har masser af aktiviteter eller også kan der være fri adgang til et badeland (svømmehal og sauna) i nærområdet.
Læs mere om Danmark
Denne side er udskrevet d. 19. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.