Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rejser til Egypten


Egypten - fra kulturrejse til daseferie

Èn rejse til Egypten er sjældent nok, når du først får øjnene op for alt det landet har at byde på. 
 
  • Oplev den hektiske millionby Cairo.
  • Tag på en kulturrejse, hvor du stifter bekendtskab med en mere end 4.000 år gammel civilisation. Fra Pyramiderne ved Cairo, Kongernes Dal nær Luxor til templerne i Abu Simbel syd for Aswan.
  • Kom på et flodkrydstogt ned ad Nilen.
  • Slap af ved Rødehavet eller kast dig ud i de mange vandsportsaktiviteter.
Mulighederne er uendelige. Du kan selvfølgelig også tilrettelægge din rejse til Egypten, så du får en smagsprøve på det hele.
Udsigt ud over Cairo

Cairo – seværdigheder i verdensklasse

De fleste rejser til Cairo, som indgang til Egypten og skynder sig videre. Det er synd, for hovedstaden i Egypten gemmer på utrolig mange seværdigheder i verdensklasse. Du kan faktisk holde en forrygende storbyferie i Cairo, hvor du med garanti får masser af oplevelser med hjem i bagagen. Det er jo også lige uden for Cairo, at du fx kan besøge og se pyramiderne.
Læs mere om Cairo

Rødehavet – et sandt ferieparadis

Daseferie ved Rødehavet i Egypten
Daseferie og aktiv ferie… Rødehavet har det hele. Rejser du til Rødehavet i Egypten, kan du fx vælge mellem de populære feriemål Sharm el Sheikh og Hurghada. Begge steder lokker med de skønneste sandstrande og det klareste vand. Du kan slappe af i vandkanten med en god bog eller tage på en dykkerudflugt, hvor du oplever en verden med mest fantastiske farver og skabninger.
Sharm El Sheikh – badeferie for hele familien

Sharm El Sheikh – badeferie for hele familien

På Sinai halvøens sydspids i Egypten, ligger Sharm el Sheikh. Her finder du pragtfulde ressorts og børnevenlige sandstrande med masser af aktiviteter.
 
  • Stå på vandski
  • Tag et dykkercertifikat
  • Rid på kameler
  • Kom på ørkensafari
  • Besøg beduiner i ørkenen

Du kan selvfølgelig også drive den af på en solseng under en parasol. Dagen kan du slutte af på en god udendørs restaurant eller danse til den lyse morgen på en af de mange natklubber.
Læs mere om Sharm El Sheikh
Dykning fra Hurghada

Hurghada – et paradis for vandhunde

Rejser du til Hurghada i Egypten, kan du nemt kombinere badeferie med lidt kultur. Er du en vandhund, vil du hurtigt føle dig hjemme i Hurghada. Strandene lokker, solen skinner næsten året rundt og du har utallige vandsportsaktiviteter at vælge mellem.

Om natten kan du feste løs natten lang på de mange diskoteker og store strandfester.

Trænger du til lidt afveksling, kan du tage på en udflugt til Luxor og fx besøge Kongernes Dal.
Læs mere om Hurghada

El Gouna

Ikke langt fra Hurghada ligger El Gouna. Et ferieparadis uden lige. Der er gode hoteller, skønne strande, super shopping og selv grønne golfbaner. Du kan også komme på offroad i ørkenen på de små sjove firhjulede motorcykler (Quad-runners).

Rejs tilbage i tiden - oplev Luxor og Aswan

Luxor i Egypten

Luxor emmer af historie

I og omkring Luxor kommer du på en rejse tilbage i tiden. Kongernes Dal er et af de største trækplastre med templer og gravkamre. På de hvidkalkede vægge ser du de smukkeste hieroglyffer, portrætter og afbildninger fra hverdagslivet i Egypten for mere end 3.000 år siden. Selve Luxor er en hyggelig og ret overskuelig by. Du kan besøge en af de farverige basarer, tage en tur på Nilen eller bare sidde på en lille cafe og iagttage de lokale og rejsende fra hele verden.
Sejl på Nilen i Egypten

Aswan i den sydligste del af Egypten

Ud for Aswan (det sydlige Egyptens  største by) flyder Nilen, hvor du kan sejle med en felukka mellem de mange småøer. Her er overraskende frodigt med en rig flora og fauna, hvilket skyldes flere mindre vandfald og flodens strømforhold. Bådturene lægger oftest vejen forbi en Nubisk landsby, hvor du kan hilse på en familie, ride på kamel og selvfølgelig købe souvenirs. De fleste der rejser til Aswan besøger de populære templer i Abu Simbel, syd for Aswan.

Start nu! Det er let at bestille rejser til Egypten

Læs mere om rejser til Egypten


Krydstogter til Egypten
Denne side er udskrevet d. 7. december 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.