Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Egypten

 • Visum

  25.02.16: Ken
  Skal du til Egypten på ferie skal du ha et visum der gælder i 3 måneder, Dette turist visum får du i flyet og skal blot udfyldes, når du kommer til lufthavner skal dette kort afleveres mod betaling pt.
  Se hele rejsetippet
 • "Sommerferie" i marts/april

  (Bedømt af 108 personer)
  23.04.15: J. Gilbert
  I en del år er vi taget på "sommerferie” i Egypten i marts, for at slippe væk fra en lang sur vinter, og for at få lidt sol på kroppen.
  Se hele rejsetippet
 • Kongernes Dal - en anden oplevelse end...!

  (Bedømt af 5 personer)
  15.09.14: Claus Peter Kildahl Nielsen
  Så du har valgt at opleve f.eks. Kongernes Dal - og du valgte helt rigtigt!
  En del af en ferierejse til Egypten er seværdighederne fra Faraoernes tid og tager du til f.eks.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Egypten

Levende dragefisk fyrværkeri
Rejsetips indsendt af:
Kasper Due Bække
Århus
30. nov. 2009

Aktiv ferie i dykker/windsurfer paradis Dahab på Sinai halvøen

Mangler i fornyet love i jeres parforhold!? Så tag en uge til Dahab i Egypten og få udforsk dig selv og din partners evner både til vands, til lands og på stranden alt imens du nyder den sikre blå himmel.
Solskin og Happyness

Solskin og Happyness

Det jeg godt kan lide ved Dahab er at det ligger så tæt på Dk. Der er altid solskin, og vandet bliver aldrig koldere end 21 grader. Dertil kan jeg jo lige tilføje det ikke har regnet i 7 år, så hvis i løber ind i det er i ualmindeligt heldige.

Vi boede på Iberotel Dahabeya, 4 stjernet hotel med store værelser, gode glade medarbejdere, god beliggenhed med egen strand, 5 min til indre by. Dertil har de eget surfcenter og nærtliggende dykkercenter, og motions muligheder i form af et træningscenter med massage ved siden af.
Fantastisk udsigt ved et af holdepunkterne på adventur turen.
Fantastisk udsigt ved et af holdepunkterne på adventur turen.

Stort udvalg af aktiviteter og spændende dykkersteder.

Hvad enten du er dykker, landkrabbe eller windsurfer er der rig mulighed for at udforske dine evner og dig selv på en tur til Dahab. Min kæreste og jeg tog ud og dykkede og så forskellige rigtig flotte dyr under vandet. Det kendetegnende ved Dahabs dykkersteder er at de er rigtig godt beskyttet, idet at der ikke kommer ret mange dykkere her, og de der kommer er godkendt af instruktørerne til at dykke der.
Vi ville ikke kun dykke, vi brugte måske sammenlagt 5 timer på at slikke sol ved stranden, det er der også rig mulighed for da man jo som sagt er sikret solskin lige meget hvornår man tager afsted. Så til de der vil det er Dahab også oplagt.
Hvis man er mere til gang i den mere aktivitet, så anbefaler jeg at tage en tur på 4-hjulede crossere. Vi var 4 afsted i 2 timer med 4 stop for 100 kr. pr. mand. Vi parkerede nogle rigtige flotte steder til at tage billeder, og vi fik endda også en tur ind i en anden verden. Vores lokalguide guidede os ud på normale hovedveje, med minimal trafik og guidede os videre ned til stranden hvor der var mulighed for snorkling og derefter gik turen videre ind i bjergene hvor vi så en oase og den livsgivende effekt den har for beduinerne, rigtig spændende og flot natur inde midt i en ørken. Det regnede man jo ikke lige med.
Måske den største morræne i verden, ihvertfald i min:)
Måske den største morræne i verden, ihvertfald i min:)

Den obligatoriske kameltur + dyk

Vi tog en tur op nord på, det foregik på kamel. Så vi fik stillet nogle til rådighed af et par flinke beduiner og de pakkede så alt vores dykkergrej i lærredsposer og hang det op på kamelerne, af sti af sted, og så var der ellers dømt solopgang og kameltur hele vejen til Ras Abu Gallum. Efter en times ridetur på skranter og på kanter med de bedste perspektiver set siden Lord of the rings, ankom vi til en landsby, altså beliggende lige ud til vandet, hvor der var mulighed for at leje telte og overnatte, men vi kom jo kun for at dykke en enkelt dag. Og det skal jeg lige love for at vi fik. Totalt uberørte koralrev som aldrig set mage. Den største morræne jeg i mit liv har set. Den var helt grå i kanten og omtrent 1 meter i omkreds. Helt vildt flot. Små popkornsrejer, elektriske rokker, djævle skorpionsfisk og meget andet flot så vi på disse dyk. Beduinerne havde lavet mad til os og de havde endda skaffet coca cola.

SÅ efter 2 fantastisk dyk gik turen hjem på kamelryg, det var også meget flot med solnedgang over The Blue Hole. Denne dag kan helt klart anbefales! De fleste bureauer laver ture til Abu Gallum, og vi var de eneste der skulle dykke der den dag. Så selvom man ikke skal dykke kan det klart anbefales bare for selve turen og det er også et perfekt sted til snorkeling.

Aktiviteter
Dykning / Snorkling

Kommentarer til rejsetips om Egypten

Annelises tip.

23/02 2012 Kasper Due Bække
Hej Annelise.
Jeg befinder mig nu på Filippinerne, og jeg må sige det er et ret fedt sted!

Vi har nu været her i 14 dage og vejret bliver kun bedre, man kan nemt komme rundt så længe man er klar på at sidde lidt klemt.

Mindoro er en dykker ø ihvertfald omkring Puerto Galera og der er et fantastisk dykkercenter AB - WONDERDIVE dansk eget af Bjørn og Alice.
De er rigtig gode og der har lige været 2 familier med 7 børn tilsammen og de har hygget sig rigtig godt.

Det skal siges at i nok skal være klar på at dykke en del:)
og det klares ca. til den halve pris af hvad det koster i dk.

Vh Kasper.

Rejse i oktoberferien 2012

27/12 2011 Annelise Hansen
Jeg har ingen kommentare.
Vil gerne ha et tip om hvor jeg skal invitere min familie,
hen, 7 voksne og 4 børe.
Lidt hygge ferie, men også hvor vi kan opleve noget,
Jeg har aldrig rejst andet end i Danmark så jeg er lidt på "Herrens mark", men håber at få et godt råd.
Jeg er blevet foreslået Ægypten, men jeg er åben over for alt.
Med venlig hilsen
Annelise Hansen
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Egypten

Hoteller i Egypten
Rejser til Egypten
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/finland/opera-for-alle-pengene-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.