Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Egypten

 • Visum

  25.02.16: Ken
  Skal du til Egypten på ferie skal du ha et visum der gælder i 3 måneder, Dette turist visum får du i flyet og skal blot udfyldes, når du kommer til lufthavner skal dette kort afleveres mod betaling pt.
  Se hele rejsetippet
 • "Sommerferie" i marts/april

  (Bedømt af 110 personer)
  23.04.15: J. Gilbert
  I en del år er vi taget på "sommerferie” i Egypten i marts, for at slippe væk fra en lang sur vinter, og for at få lidt sol på kroppen.
  Se hele rejsetippet
 • Kongernes Dal - en anden oplevelse end...!

  (Bedømt af 5 personer)
  15.09.14: Claus Peter Kildahl Nielsen
  Så du har valgt at opleve f.eks. Kongernes Dal - og du valgte helt rigtigt!
  En del af en ferierejse til Egypten er seværdighederne fra Faraoernes tid og tager du til f.eks.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Egypten

At rejse en voksen og et barn
Rejsetips indsendt af:
Helle Sas
Tølløse
21. jan. 2011

At rejse en voksen og et barn

Hvor og hvordan kan man som enlig forælder (kvinde) rejse udenlands og stadig få en på opleveren? Utallige er de steder -men tør du? Mit råd er - Gør det, de fantastiske oplevelser ligge og venter for dig og dit barn.
Derfor hvis du er en almindelig dødelig, der kun kan rejse i skoleferier, ikke tjener en million og gerne vil andet end at ligge ved en pool læs her.

Pitabrød bliver stadig bagt traditionelt
Pitabrød bliver stadig bagt traditionelt

Husk lige at.......

Først lidt generelt:
Ulempen som enlig med barn: Det er dyrere, fordi du ofteste skal betale for to voksne, når I fx skal bo på værelse.
Alderen på dit barn spiller en rolle for, hvor store krav du som voksen kan stille til at være andre steder end ved poolen eller på skibakken. Da min datter var lille hed rytmen: formiddag evt. pool eller afslapning - i den varmeste periode oplevelser - sen eftermiddag pool eller afslapning - aftensmad - ro.

Lad være med at blive sur, hvis du har overtalt dit barn ind på et museum og betalt pebre billetpriser og så barnet hurtigere bliver træt end du gør. Sådan er det. Vælg i stedet nogle få ting, som du ved, du vil nå at se og så sige fint ok med resten. Hvem gider iøvrigt at se alle 10.000 genstande på museer?
Du skal forvente at efter aftensmaden er børn oftest glade for bare at være på hotelværelset - de er trætte. Så drop de vilde bar- eller lange restaurent besøg eller vi skal lige gå en (lang) tur - for så bliver det et overtræt barn.

Respekter reglerne i det land du besøger! Selvom I vant til at gå "almindeligt" og afslappet klædt, er det ikke sikkert at det er normen i landet du besøger. Pak evt. lidt for lidt i kufferten og køb noget, når I kommer frem - Kræv fx at din teenagedatter ikke går halvnøgen rundt, selvom hun/du ikke forstår kulturen eller fordi andre turister gør det.
Vi har haft mange spændende samtaler og oplevelser alene ved at vi prøver at klæde os, som normerne foreskriver i landet. Ved at vi lærer at sige goddag og tak. Og ved at vi aldrig kritiserer landet vi rejser i over for beboerne (det kan vi gøre hjemme).
Nilcruise overkommelig luksus
Nilcruise overkommelig luksus

Egypten

Jeg har som sagt rejst udenlands med min datter siden hun var helt lille. Senest i julen til Egypten... Og vi tog ikke til badeområderne, vi ville opleve kulturen.
Hvordan kan det lade sig gøre i et muslimsk land med en meget pågående kultur overfor turister( de skal jo leve af os)?
Snakeoil - anden kultur men mange sjov oplevelser
Snakeoil - anden kultur men mange sjov oplevelser

Nilcruise

Vi valgte at tage en Nilcruise.
Det er smart, fordi du som kvinde kan slappe af mens mange oplevelser defilere forbi. Det er smart for du skal ikke pakke ud og ned konstant for at få nye oplevelser - du bor jo på skibet og skibet bringer dig frem. Det er smart for dit barn kan være trygt på skibet, for hvor skulle det forvildre sig hen?
Maden var inkluderet i billetten - dvs du skal ikke ud og lede efter spisested, og når I har spist er der ikke langt "hjem" til kahytten.

Nu var denne tur mere charter end vi normalt rejser men netop i et land, hvor det at være 2 hunkønsvæsener kan være lidt mere ned almindeligt besværligt, var det en god hjælp at vi også kunne charter guidede ture ud fra båden. Man behøvede derfor ikke at være usikker på om man nu kunne finde ud til de forskellige ruter eller museer.
Så for min datter og mig var der masser af tid til at være sammen - og der var tid for os begge til at opleve, vende de tanker vi havde om mennesker i en anden kultur og at slappe af.


Overnatninger
Krydstogt, Krydstogt

Kommentarer til rejsetippet om Egypten

Spørgsmål.

18/03 2011 Hanne Andersen
Da vi skal betale for vores rejse til Egypten d.1-4, vil vi gerne høre om der er nogen der har været afsted efter den ballade der har været. Vi ved ikke om vi vil afsted. Rejseselskabet siger at der er helt sikkert. Kan vi stole på det? Man kan ikke sige at udenrigsministeriets rejsevejledning opfordre til turen.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Egypten

Hoteller i Egypten
Rejser til Egypten
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyskland/schleswig-holstein/miniferie-ved-ostsee-damp.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.