Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Egypten

 • Visum

  25.02.16: Ken
  Skal du til Egypten på ferie skal du ha et visum der gælder i 3 måneder, Dette turist visum får du i flyet og skal blot udfyldes, når du kommer til lufthavner skal dette kort afleveres mod betaling pt.
  Se hele rejsetippet
 • "Sommerferie" i marts/april

  (Bedømt af 108 personer)
  23.04.15: J. Gilbert
  I en del år er vi taget på "sommerferie” i Egypten i marts, for at slippe væk fra en lang sur vinter, og for at få lidt sol på kroppen.
  Se hele rejsetippet
 • Kongernes Dal - en anden oplevelse end...!

  (Bedømt af 5 personer)
  15.09.14: Claus Peter Kildahl Nielsen
  Så du har valgt at opleve f.eks. Kongernes Dal - og du valgte helt rigtigt!
  En del af en ferierejse til Egypten er seværdighederne fra Faraoernes tid og tager du til f.eks.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Egypten

Billig rejse til Egypten
Rejsetips indsendt af:
Jette Hansen
Frederikshavn
1. aug. 2009

Billig rejse til Egypten

En 14 dages "combirejse" til Egypten med en uges Nilkrydstogt og en uge i Scharm El Sheik koster næsten det samme som 7 dages ferie.
Billig rejse med store oplevelser

Billig rejse med store oplevelser

Vi havde i lang tid overvejet en tur til Egypten og i første omgang, da jeg påbegyndte min "surfen" efter rejser, blev jeg overrasket over priserne .... Intet er jo som bekendt gratis ...

Det lykkedes dog at finde et rejsebureau med gode og interessante rejsetilbud til Egypten, og her fandt jeg ud af, at uge nr. 2 var næsten gratis. Det kunne jeg naturligvis ikke stå for.

Det må jeg tilstå, det har vi ikke fortrudt. Det var en fantastastisk oplevelse. En uges Nilkrydstogt og en uges dykkerferie/solferie i Sharm El Sheik. Så mange oplevelser for så få penge. Og for at det ikke skulle være "løgn" var ferien med "all inclusive" -således at det kun var drikkevarer og drikkepenge, som vi skulle betale ekstra.
Nilkrydstogt

Nilkrydstogt

Helt utrolig er landet, så mange steder at se, og så mange historier der er at høre. Egypterne er utrolige fattige, og et meget anderledes folkefærd end os, men også meget gæstfrie.

Jeg var afsted med min teenagesøn, som dengang var 14 år -og selv han blev overrasket og imponeret over alle de ting vi så og oplevede. Ikke en eneste dag hørte jeg, at han kedede sig. Han blev lige så fascineret af oplevelserne som jeg.

Under turen på Nilen var vi på tur hver dag, så templer, Kongernes dal, besøgte Aswan, Luxor, Edfu, Den nubiske Landsby, besøgte en krokodillefarm, red på kamel i Sahara og meget mere .... En pragtfuld uge sammen med en masse dejlige mennesker ombord på et krydstogtskib på Nilen. Var vi ikke på tur, sad vi ombord på skibet og iagttog egypternes dagligdag langs breden. Så mange ting at se og lytte til. Andre lyde og en hel anden kultur.

Ramadanen begyndte få dage efter vi ankom, det i sig selv, var for os anderledes. Vi mærkede det ikke så meget de første dage, men som dagene gik -kunne man godt mærke, at egypterne sidst på dagen var prægede af den manglende mad og i særdeleshed væske.

Vores guide var fantastisk til at fortælle om Egypten og alle historierne omkring de mange faroer, dynastier og guder, der var i oldtidens Egypten. Spændende og fascinerende fortællinger -som har gjort mig endnu mere nysgerrig efter at lære omkring Egyptens historie.
Sharm El Sheik

Sharm El Sheik

Vores sidste uge foregik på et utrolig lækkert hotel i Sharm El Sheik. Helt fantastisk og uforglemmeligt. Et kæmpe hotel med en spisesal så stor som en balsal og et kæmpe udendørsområde med egen strand ned til det Røde Hav.

Opholdet på hotellet var med all inclusive og hold fast, hvor var der megen mad at vælge imellem. Det var lækkert -og skulle man blive træt af maden kunne man for egen regning "liste" ind i restauranten -hvor de serverede à la carte. Helt klart et anbefalesværdigt hotel og et hotel med masser af danskere.

Vi fik dykket og set fisk i massevis. Naturligvis skulle vi med på jeeptur til Sinai ørknen og her fik vi også mulighed for at dykke, vi besøgte beduiner og red igen på kamel -denne gang dog i Sinai ørknen.

Resten af ugen gik med besøg på markeder, hvor vi pruttede om priser og gjorde nogle rigtige gode handler.

Aldrig har jeg haft så god en ferie. En oplevelse og en ferie, som vi ofte taler om i dag.

Vi er parate til at hoppe på det første fly tilbage til Egypten og opleve mere af landet. Det var perfekt.

Kommentarer til rejsetips om Egypten

Lækkert

03/03 2016 Anna Louise krebs
Jeg har også været på et nilkrydstogt. Det var fantastisk. Og er lige nu i gang med at bestille en combirejse til september. Det bliver den der hedder kefren-rundrejse med Atlantis rejser. Det var også dem vi rejste med sidste gang, og de kan varmt anbefales.

Rejsebureau

14/09 2012 Bent Kjeldsen
Hej
læser med interesse din beskrivelse, og vil gerne høre hvilket rejsebureau du anvendte. På forhånd tak.

Combirejse !

10/05 2012 Silas Pihl
Hej Jette,

Ligesom resten af flokken er jeg meget interesseret i din beskrivelse af combirejsen - det lyder meget tiltalende. Jeg vil meget gerne høre mere omkring selvskabet, dykningen, prisen osv ?!

På forhånd tak,
Silas

Hej Jette

15/01 2012 Jan
Hej Jette.

Har dykket meget i Sharm. Kunne godt tænke mig en længere tur til Egypten. Din rejse lyder som lige noget for mig. 1 uge på vandet og en uge under. Har ledt men kan ikke finde. Kan du hjælpe med et par tlf. nr.
På forhånd tak
Jan

Det har vi også gjort

15/01 2011 Anoja
Vi har lige været på en lignende tur...fantastisk . Vi tog Nilkryds ( i syv dage) og en uge i Luxor ( meget spændende by) og vi skal afsted igen til efteråret. Vi tager samme koncept ...En uge på Nilen og en uge et eller andet sted, måske Sharm eller Hurgada eller....Luxor !..( byen,vi ikke rigtigt fik gjort færdig)

Infomation

28/10 2010 mia
Hej jette Det lyder jo helt fantastisk. Vil også rigtig gerne have info om rejsebureauet? Hotellet osv. Det ville være til stor hjælp, hvis svarene bev oplyst hernde. Så du ikke behøvede at svare på det samme flere gange. Har planer om at rejse til januar eller marts...

Billig rejse til Egypten

14/10 2010 Jette Seier Poulsen
Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvem I rejste med, og hvor meget I betalte, hvad rejsen hed osv. Sidder netop og skal finde en tur fra d. 23/10.

Information - igen

28/09 2010 Helle Nordentoft
Hej Det lyder lækkert. Vil også gerne høre hvem I rejste med?

Information!!!

21/06 2010 René Rasmussen
Hvad hedder rejsebureauet? Hvad kostede turen? Hvornår rejste I? Hvad hedder hotellet du anbefaler? Skulle I betale ekstra for de ture I var på? Hvormeget betalte I for at dykke og var udstyr incl?
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Egypten

Hoteller i Egypten
Rejser til Egypten
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/portugal/lissabon/lissabon-er-du-traet-af-turistmad.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.