Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Egypten

 • Visum

  25.02.16: Ken
  Skal du til Egypten på ferie skal du ha et visum der gælder i 3 måneder, Dette turist visum får du i flyet og skal blot udfyldes, når du kommer til lufthavner skal dette kort afleveres mod betaling pt.
  Se hele rejsetippet
 • "Sommerferie" i marts/april

  (Bedømt af 108 personer)
  23.04.15: J. Gilbert
  I en del år er vi taget på "sommerferie” i Egypten i marts, for at slippe væk fra en lang sur vinter, og for at få lidt sol på kroppen.
  Se hele rejsetippet
 • Kongernes Dal - en anden oplevelse end...!

  (Bedømt af 5 personer)
  15.09.14: Claus Peter Kildahl Nielsen
  Så du har valgt at opleve f.eks. Kongernes Dal - og du valgte helt rigtigt!
  En del af en ferierejse til Egypten er seværdighederne fra Faraoernes tid og tager du til f.eks.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Egypten

Egypten
Rejsetips indsendt af:
pia hansen
københavn N
22. sept. 2011

Egypten

jeg har desværre aldrig været udenlands, så jeg har ikke de store erfaringer, men målet er at få en masse oplevelser, hvis jeg en dag er den heldige vindere af et rejse gavekort - min store drøm er en dag at opleve Egypten med mine egne øjne :-)
mulighederne i Egypten er et land med utallige muligheder som feks kunne være at se pyramiderne ved Cairo; tage en tur ind i ørkenen og besøge nomaderne. Besøge de lokale beduinere, kløfter, bjerge, sand, og romerske ruiner. Det mest fascinerende er dog bare at læne sig tilbage og nyde den fantastiske ørken.
Egypten er et meget smukt land med mange forskellige mennesker, kulturer og imponerende momumenter.
Og et land med de smukkeste strande og de største muligheder både til lands og til vands. St. Johns reefs er et stort område i det sydlige Egypten, der tilbyder en masse spændende oplevelser og er uden tvivl et af de bedste dykkersteder i Egypten. Lige som man tror, at man har oplevet det meste, så stikker man hovedet under vand og opdager, at en helt ny verden åbner sig. de mest fantastiske og smukke og spændende fisk og koraller i alle regnbuens farver og hvis man er til vragdykning er man så absolut også kommet til det rette sted.
Ved Elphinstone reef kan man møde hammerhajer, grå revhajer og hvidtippede revhajer ved koralvægge, der ikke findes meget flottere. Et stort og meget fascinerende land med de mest fantastisk oplevelser for alle størrelser, store som små, på land som under vand- et land som skal opleves på alle måder.
Egypten

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Egypten

Hoteller i Egypten
Rejser til Egypten
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/portugal/lissabon/bo-centralt-i-lissabon.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.