Rejsetips indsendt af:
Malene Cecilie Hede
København
20. nov. 2011
Egypten - Det er ikke maden, der giver dig dårlig mave!

Egypten - Det er ikke maden, der giver dig dårlig mave!

Skal du også rejse til Egypten, men er bange for at bruge halvdelen af tiden på toilettet?
- Det behøver ikke blive en realitet! Mange turister tror nemlig at det udelukkende er maden, der giver dig dårlig maden.
Vælger man at spise et snusket sted, kan det selvfølgelig godt være. Men spiser du fx på dit hotel, kan du være ret sikker på at de har styr på det med bakterierne. De har ingen interesse i at deres gæster skal have en dårlig oplevelse, så de gør alt hvad de kan for at undgå det. Fx skyller de ikke deres salat i vand fra vandhanen, men i vand fra flaske, for de ved godt at vores europæiske maver ikke kan kan klare det.

Men hvad giver så dårlig mave?

Ja, det kan fx være meget skiftende temperaturer. Hvis du hele tiden går ude fra den bagende sol ind i den fristende aircondition på værelset, så skal kroppen arbejde rigtigt meget for at opretholde din kropstemperatur. Det samme gælder dine drikkevarer. Sørg for ikke at bunde en helt flaske iskold vand, drik lidt af gangen, og meget gerne tempereret, selvom det ikke er ligeså dejligt som en flaske vand med is i! - Din mave kommer på overarbejde, hvis den hele tiden skal opretholde en god temperatur i din mave.

Håndspritten er din bedste ven!

Derudover skal du holde dine hænder rene. Mange mennesker rører ved dørhåndtag, gelændre osv. på et hotel. Sørg derfor for at afspritte dine hænder ofte, især inden du skal spise. Håndspritten kan købes overalt til få penge. På apotek, i supermarkeder, på gaden osv.

Skulle maven alligevel hjælpes lidt på vej?

- Så brug apotekerne i Egypten. De er oftest bemandet døgnet rundt, og deres mavemedicin hjælper altså bedre end det I har med fra Danmark. Apotekerne har at gøre med turister hver dag, der får dårlig mave, og deres medicin virker altså hurtigere og bedre end vores. For er man kun af sted en uge - Så er det 2 dage på toilettet lang tid at bruge!

God ferie!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mail-adresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Egypten

Hoteller i Egypten
Rejser til Egypten

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Egypten

 • Kongernes Dal - en anden oplevelse end...!

  (Bedømt af 3 personer)
  15.09.14: Claus Peter Kildahl Nielsen
  Så du har valgt at opleve f.eks. Kongernes Dal - og du valgte helt rigtigt!
  En del af en ferierejse til Egypten er seværdighederne fra Faraoernes tid og tager du til f.eks.
  Se hele rejsetippet
 • Egypt- only for you my friend

  (Bedømt af 4 personer)
  27.11.13: Anniina Honkonen
  Jeg synes at det er synd at man hører så meget dårligt om Egypten hele tiden. Her vil jeg fortælle lidt om mine bedste oplevelser i badebyen Sharm el Sheikh.
  Se hele rejsetippet
 • Bo udenfor Kairo

  (Bedømt af 7 personer)
  24.05.13: Bente Birkelund
  Ægypten er skøn, varm og så helt anderledes. >Især nu, hvor der ikke er så mange turister. De mener folk er bange efter 2011.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Egypten

Denne side er udskrevet d. 30. marts 2015 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/washington-d.c/days-inn-connecticut-avenue.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.