Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Egypten

 • Visum

  25.02.16: Ken
  Skal du til Egypten på ferie skal du ha et visum der gælder i 3 måneder, Dette turist visum får du i flyet og skal blot udfyldes, når du kommer til lufthavner skal dette kort afleveres mod betaling pt.
  Se hele rejsetippet
 • "Sommerferie" i marts/april

  (Bedømt af 109 personer)
  23.04.15: J. Gilbert
  I en del år er vi taget på "sommerferie” i Egypten i marts, for at slippe væk fra en lang sur vinter, og for at få lidt sol på kroppen.
  Se hele rejsetippet
 • Kongernes Dal - en anden oplevelse end...!

  (Bedømt af 5 personer)
  15.09.14: Claus Peter Kildahl Nielsen
  Så du har valgt at opleve f.eks. Kongernes Dal - og du valgte helt rigtigt!
  En del af en ferierejse til Egypten er seværdighederne fra Faraoernes tid og tager du til f.eks.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Egypten

Egypten - Det er ikke maden, der giver dig dårlig mave!
Rejsetips indsendt af:
Malene Cecilie Hede
København
20. nov. 2011

Egypten - Det er ikke maden, der giver dig dårlig mave!

Skal du også rejse til Egypten, men er bange for at bruge halvdelen af tiden på toilettet?
- Det behøver ikke blive en realitet! Mange turister tror nemlig at det udelukkende er maden, der giver dig dårlig maden.
Vælger man at spise et snusket sted, kan det selvfølgelig godt være. Men spiser du fx på dit hotel, kan du være ret sikker på at de har styr på det med bakterierne. De har ingen interesse i at deres gæster skal have en dårlig oplevelse, så de gør alt hvad de kan for at undgå det. Fx skyller de ikke deres salat i vand fra vandhanen, men i vand fra flaske, for de ved godt at vores europæiske maver ikke kan kan klare det.

Men hvad giver så dårlig mave?

Ja, det kan fx være meget skiftende temperaturer. Hvis du hele tiden går ude fra den bagende sol ind i den fristende aircondition på værelset, så skal kroppen arbejde rigtigt meget for at opretholde din kropstemperatur. Det samme gælder dine drikkevarer. Sørg for ikke at bunde en helt flaske iskold vand, drik lidt af gangen, og meget gerne tempereret, selvom det ikke er ligeså dejligt som en flaske vand med is i! - Din mave kommer på overarbejde, hvis den hele tiden skal opretholde en god temperatur i din mave.

Håndspritten er din bedste ven!

Derudover skal du holde dine hænder rene. Mange mennesker rører ved dørhåndtag, gelændre osv. på et hotel. Sørg derfor for at afspritte dine hænder ofte, især inden du skal spise. Håndspritten kan købes overalt til få penge. På apotek, i supermarkeder, på gaden osv.

Skulle maven alligevel hjælpes lidt på vej?

- Så brug apotekerne i Egypten. De er oftest bemandet døgnet rundt, og deres mavemedicin hjælper altså bedre end det I har med fra Danmark. Apotekerne har at gøre med turister hver dag, der får dårlig mave, og deres medicin virker altså hurtigere og bedre end vores. For er man kun af sted en uge - Så er det 2 dage på toilettet lang tid at bruge!

God ferie!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Egypten

Hoteller i Egypten
Rejser til Egypten
Denne side er udskrevet d. 24. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.