Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Egypten

 • Visum

  25.02.16: Ken
  Skal du til Egypten på ferie skal du ha et visum der gælder i 3 måneder, Dette turist visum får du i flyet og skal blot udfyldes, når du kommer til lufthavner skal dette kort afleveres mod betaling pt.
  Se hele rejsetippet
 • "Sommerferie" i marts/april

  (Bedømt af 108 personer)
  23.04.15: J. Gilbert
  I en del år er vi taget på "sommerferie” i Egypten i marts, for at slippe væk fra en lang sur vinter, og for at få lidt sol på kroppen.
  Se hele rejsetippet
 • Kongernes Dal - en anden oplevelse end...!

  (Bedømt af 5 personer)
  15.09.14: Claus Peter Kildahl Nielsen
  Så du har valgt at opleve f.eks. Kongernes Dal - og du valgte helt rigtigt!
  En del af en ferierejse til Egypten er seværdighederne fra Faraoernes tid og tager du til f.eks.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Egypten

En jeeptur i ørkenen i Egypten
Rejsetips indsendt af:
Herdis Elmegaard Jensen
Fredericia
9. marts 2011

En jeeptur i ørkenen i Egypten

Vi, min mand søn og svigerdatter var taget med på en jeeptur ud i ørkenen. Vi startede fra hotellet om formiddagen i jeep's hvor der var bænke i bag og vi var 6 - 8 personer i hver jeep der var 6 seep's som skulle køre efter hinanden.
Vi kørte over stok og sten afsted gennem ørkenen- det var bare om at holde fast for det gik stærk. Langt om længe kom vi ud til beduinerne hvor vi skulle spise og ride på kamel - se hvordan de boede og tilsidst inden vi skulle hjem til hotellet igen så vi solnedgangen og hvor var den flot. Da vi så var nået ca halvvejen hjem stoppede jeepene og alle mand skulle stå ud. Vi fik at vide at vi roligt kunne lægge os på ryggen i sandet og den oplevelse skal man selv have oplevet for rigtig at kunne forstå hvor smuk himlen var med alle stjernerne i mørket og så prøve at se om man kunne finde karlsvognen m.m. absolut en tur der kan anbefales.
Men i det hele taget elsker vi at holde ferie i Egypten. Vi holder meget af snorkle turerne, har også været på bustur til kongernes dal m.m. Der har altid været godt vejr de 6 gange vi efterhånden har været der sidste gang var vi afsted med børn svigerbørn og børnebørn og vi nød det bare allesammen - vi skal da også derned sidst på året igen.

Aktiviteter
Road trips

Kommentarer til rejsetippet om Egypten

Uroen i Egypten

28/03 2011 Herdis Elmegaard Jensen
Vi har været afsted før uroen i Egypten, så hvordan det er dernede nu ved jeg ikke, men regner da med at vi skal afsted sidst på året igen. (hvis der da ikke sker mere dernede)
mvh Herdis

spørgsmål?

27/03 2011 Hanne Andersen
Da jeg ikke har fået nogen svar på mit spørsmål sidste gang jeg skrev,vil jeg prøve igen.I de rejsetips jeg læser,står der ikke hvornår de rejsende var afsted.
Derfor mit spørgsmål. Er der nogen der har været afsted siden uroen i Egypten? V
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Egypten

Hoteller i Egypten
Rejser til Egypten
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.